kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Peri masalı gibi bir düğünle evlendiler

Geçtiğimiz haftalarda Bahamalar'da evlenen Mariah Carey ve Nick Cannon'ın düğün törenlerinden ilk kareler People dergisinde yayımlandı. Deniz kenarında evlenen çiftin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu..
Kimileri 'reklam evliliği' dedi... Kimileri de "Mariah gerçek aşkı Nick'te buldu" diyerek onun evliliğine sahip çıktı... Dünyanın en çok kazanan yıldızlarından biri olan Mariah Carey ise tüm eleştirilere kulaklarını tıkadı ve aşkını evlilikle taçlandırdı. Ünlü çiftin sürpriz nikah töreninden ilk kareler de People dergisinde yer aldı. Bahamalar'da deniz kenarında düzenlenen törende çifte birkaç arkadaşı eşlik etti. Gelinlik yerine beyaz bir tuvalet giymeyi tercih eden Carey'nin elbisesi Nile Cmylo imzası taşıyordu. Şıklığını Christian Louboutin imzalı ayakkabılarıyla tamamlayan güzel yıldız, neredeyse yok denecek kadar az olan makyajıyla gelin olmayı tercih etti.

DÖVME YAPTILAR
Güneş batarken birbirlerine 'evet' diyen çift, yıldızların altında gecenin ilerleyen saatlerine kadar evliliklerini kutladı. Düğün sonrasında vücutlarına aşklarını simgeleyen dövmeler yaptırdıklarını söyleyen Carey, "Nick omzuna benim adımı yazdırdı, ben de kalçamın hemen üstüne 'Bayan Cannon' dövmesi yaptırdım" diye konuştu. Çiçeği burnunda evliler, tören sonrasında Bahamalar'da kısa bir balayı yapmayı tercih etti.
Haberin fotoğrafları