kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber turu

Alman Telekom gazetecileri dinlemiş
ALMAN
telefon ve telekomünikasyon şirketi Telecom'un, sistematik bir şekilde şirket yöneticilerini ve gazetecileri dinlediği bildirildi. Der Spiegel dergisi, Telekom'un, şirket ile ilgili bilgilerin dışarıya sızdırılmasını önlemek amacıyla yöneticilerin ve yöneticiler ile şirket hakkında haber yapmak için irtibatta bulunan bazı gazetecilerin telefon görüşmelerini 1 yıldan bu yana dinlemiş olduğunu yazdı.Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Rene Obermann'ın, kendisi bu göreve getirilmeden önce elde edilen bilgileri Bonn Savcılığı'na iletme kararı aldığı, savcılığın da bu konuda soruşturma başlatıp başlatmama konusunda karar vereceği belirtildi. Haberde, Telekom şirketinin , bilgilerin yetkili makamlara iletildiğini doğruladığı bildirildi.

Beypi: 30 milyon $'lık yatırım planlıyoruz
BEYPİ
A.Ş. Genel Müdürü Sait Koca, bu yıl için 30 milyon dolarlık yatırım planladıklarını bildirdi. Koca, Abant'ta düzenlediği basın toplantısında, planlanan 30 milyon dolarlık yatırımın tamamlanması ile üretimin her aşamasındaki kapasitelerinin yükseleceğini belirterek, en önemlisinin de Beypiliç'in dünyanın en büyük kesimhanelerinden birisine sahip duruma geleceği ifade etti. Koca, Türkiye'de piliç eti tüketimindeki artışın önümüzdeki yıllarda da süreceğini düşündüklerini belirterek, bu nedenle sürekli yatırım planladıklarını kaydetti.

Telekom, Olimpiyat Takımı'na sponsor oldu
EĞİTİM
ve spor alanında çok sayıda önemli sosyal sorumluluk projesine imza atan Türk Telekom, ülkede spor bilincini ve sevgisini artırmaya yönelik çalışmalarına hızla devam ediyor. Türkiye'nin önde gelen basketbol takımlarından birine sahip olan şirket aynı zamanda ulusal ve uluslararası bir çok spor aktivitesini de destekliyor. Bu amaç doğrultusunda Türk Telekom çok önemli bir projeye daha imza atarak Türk Olimpiyat Takımı'nın altın sponsoru oldu. Türk Olimpiyat Takımı, olimpiyatlardaki başarıyı artırmanın yanında spor ve sporcuları tanıtmak ve gençlerin kişisel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla oluşturuldu.

Çalışanlara Garanti Emeklilik güvencesi
GARANTİ
Emeklilik, hayat sigortacılığı sektöründe bir ilki gerçekleştirerek işsizlik ek teminatlı 3 hayat sigortası ürününü aynı anda müşterilerinin hizmetine sundu. Özel sigorta paketi, işsizlik durumunda çalışanların aylık giderleri, kredi kartı ve kredi ödemelerini teminat altına alıyor. Garanti Emeklilik, istek dışı olarak işini kaybeden çalışanlar için yeni bir iş bulana kadar devreye girecek özel bir sigorta paketini pazara sundu. Garanti Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Erhan Adalı, son yıllarda Türkiye'de tasarruf eğiliminde yaşanan düşüşün bir yandan tüketim olanaklarını artırırken diğer yandan hane halkı borçlarının artmasına neden olduğuna dikkat çekti.

Samsung, 6 Serisi'nin tanıtımını yaptı
SAMSUNG
Electronics ve Anadolu Elektronik, eşsiz kristal tasarıma sahip yeni Samsung televizyon serisinin lansmanında 2008 hedeflerini açıkladı. Samsung Electronics Türkiye Genel Müdürü C.S.Lee ise 2007'yi oldukça başarılı geçirdiklerini ve 2008 yılı için daha da büyük hedefler koyduklarını söyledi. Dünyada sadece 13 noktada olan Samsung kompleks mağazalarından bir tanesini de İstanbul'da açacaklarını belirten Lee, tanıtımı yapılan 6 Serisi'nin Samsung'un teknoloji ve tasarıma verdigi değeri yansıtan bir ürün grubu olduğunu söyledi.