kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Pirinç salatası

Öncelikle bir su bardağı pirinçle zeytinyağlı pilav pişirin. İçine ince ince kıyılmış maydanozu ve dereotunu karıştırın. Turşuları ve salatalığı küp küp doğrayıp, pilava ilave edin. Üzerinde limon suyu gezdirip, harmanlayın. Zeytinlerle süsleyip servis yapın.

MALZEMELER 4 kişilik
*
1 su bardağı pirinç

* 1/2 demet maydonoz

* 1/2 demet dereotu

* 2 adet salatalık

* 2 adet salatalık turşusu

* 1 adet limon suyu

* Zeytinyağı

* Tuz

* Zeytin