kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Kıymalı fasulye

Fasulyeleri ayıklayıp, bol suda yıkadıktan sonra ortadan ikiye bölün. Bir tencerede yemeklik doğranmış soğanı yağla kavurun. Kıymayı da ekleyip, suyu kalmayıncaya kadar çevirin. Rendelediğiniz domatesi, salçayı, tuzu ve fasulyeleri ilave edip, harmanlayın. Fasulyenin üzerini bir parmak geçecek kadar su ilave edip, kısık ateşte fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirin.

MALZEMELER 5 kişilik
*
1 kg. fasulye

* 200 gr. kıyma

* 1 çorba kaşığı salça

* 2 adet domates

* 2 adet soğan

* 1 çorba kaşığı tereyağı

* Tuz