kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bugün doğanlar lider ruhlu olacak

Yeni Haber
Doğuştan lider özellikleri taşırlar. Cinsellik yaşamlarında önemli bir yer tutar. Olumlu olayları kendilerine mıknatıs gibi çekerler. Sürekli bir motivasyona ihtiyaç duydukları için, özel dostlarını yanlarında görmek, onları mutlu eder.

Detaylar ve ayrıntılara çok fazla önem verirler. Analiz ve teşhis koyma konusunda isabetli kararlar verirler. Mükemmel bir öğretme yeteneğine sahiptirler. Olaylara ketum bir şekilde yaklaşır ve sonuca gitmekten hoşlanırlar. Meslek seçimlerinde de, titiz davranırlar.

Hep zor olanı sevdikleri için, imkansız olan şeyleri başarırlar. Evlenecekleri kişiyi seçme konusunda çekingendirler. Geçmişteki yanlışlarından ders almasını bilmezler.Amaçlarına sadık kişilerdir. Tutucu yönleri vardır.

ERKEKLERİ:

Entelektüel ve kültürlü fikirleri ile dikkat çekecekler, bazı çevrelerde farklı yönleri yüzünden tepki alacaklar fakat yine de yaşamları renkli olacaktır. Artistik yetenekleri çok gelişmiş olduğu için de mesleklerini bu yönde geliştirmeleri ve değerlendirmelidirler. Kişilikleri çok fazla gelişmiştir.

KADINLARI:

Çekici ve gururludurlar. Sosyal cana yakın ve hoşsohbet yapıları ile bulundukları her ortamda dikkat çekerler.Yaşamlarında başarı ve güzellik olması için, her şeylerini feda edebilirler.Seçim yaparken zorlanmaları her konuda farklı düşünmelerinden ileri gelir. Kafalarında bitmeyen sorular vardır.

ÇOCUKLARI:

Yorumlarını kendilerine sakladıkları için, çevresine ilgisiz gibi dururlar. Okul yılları başarılı fakat detaycı olacaktır. Bebekliklerinde şaşırtıcı bir şekilde zeka oyunları sergilerler. Ebeveynlerinin özel ilgilerine ihtiyaç duyarlar.

BOĞA ÜNLÜLERİ:

Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, İkinci Elizabeth, V. I. Lenin, Ayetullah Humeyni, Karl Marx, Harry Truman, William Shakespare, Bertrand Russel, Sigmund Freud, Salvador Dali, Johannes Brahms, Richard Wagner, Tchaikovsky, Audrey Hepburn, Meichelle Pfiefier, Barbra Streisand, Al Pacino, Henry Fonda, Rudolph Valentino, Anthony Quinn, Garry Cooper, Stevie Wonder, Cher, Al Bano...

GÜNÜN YORUMU:

Sonradan pişman olacağımız konular canımızın sıkılmasına neden olabilir. Enerjimizin doğru kullandığımızdan emin olmalıyız.İçsel sorgulamamızı yaparken, geçmişte öğrendiğimiz şeylerin şimdiki yaşantımıza yansımalarından faydalanacağız. Çevreye gösterdiğimiz yüzümüzle, içsel duygularımızda farklılıklar oluşacak. Eski olayların yeniden gündem kazanacağı bir gün. Dostlarımızla ve akrabalarımızla bir araya gelerek, geçmişle ilgili sohbetlerimiz olacak. Herkesten sakladığımız gizli göz yaşlarımızla baş başa kalabiliriz.

GÜNÜN RENGİ: Beyaz ve lame, altın sarısı

GÜNÜN ÇİÇEĞİ: Zambak, leylak, sümbül

GÜNÜN KOKUSU:
Lavanta, menekşe, tarçın.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN