kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dolmuşta lahmacun cinayeti

Erdoğan YAPIK - Mustafa KAYA / SABAH
Dolmuş içinde lahmacun yiyen üç kişi, rahatsız olan yolcu Demircan Üstünkokan'ı bıçaklayarak öldürdü. Polis, zanlıları kısa sürede yakaladı..
İstanbul Cağaloğlu'nda Egemen Kırtasiye Eğitim Araç Gereçleri isimli kırtasiye firmasının sahibi olan 36 yaşındaki Demircan Üstünkokan, önceki gece 23.00 sıralarında Fatih'teki evine dönmek üzere Taksim-Aksaray hattında çalışan dolmuşa bindi. Bu sırada aynı dolmuşa binen takım elbiseli 3 kişi, yanlarında getirdikleri lahmacunları dolmuşta yemeye başladı. Demircan Üstünkokan ve diğer yolcular, bu kişileri lahmacun kokusundan rahatsız oldukları için uyardı. Kimliği belirsiz 3 kişi kendilerine tepki gösteren yolcularla tartışmaya başladı. Tartışma üzerine dolmuş şoförü yolculardan inmelerini istedi. Magandalar, Tarlabaşı Bulvarı İngiliz Konsolosluğu karşısında Üstünkokan'ı "Madem rahatsız oldun, gel tam rahatsız edelim" diyerek tekme tokat dolmuştan indirdi.

DOLMUŞÇU DURMADI
Dolmuş sürücüsü ise durmayarak yoluna devam etti. Magandalar daha sonra Üstünkokan'ı üç yerinden bıçaklayarak kaçtı. Kasığından ve karnından yaralanan Üstünkokan öldü. Zanlılardan ikisini yakalayarak gözaltına alan polis, Erdal Şahin adlı zanlıyı da Gedikpaşa'da saklandığı evde ev sahibi ile birlikte yakaladı.
Haberin fotoğrafları