kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
SENEYE DE GELECEĞİM ...İsveçli Lotta Wahlin, 70 vuruşluk Antalya Belek sahasını -7 vuruşla bitirerek birinci oldu. Wahlin ödül töreninde, "Belek'i çok sevdim. 2009 Mayıs'ında da turnuva için Antalya'ya geleceğim" dedi.

Antalya'nın golf kraliçesi Wahlin

Burcu ALDİNÇ
Antalya'da 34 ülkeden 126 oyuncunun katıldığı Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nı kazanan İsveçli Wahlin, 250 bin dolar ödül aldı..
34 ülkeden 126 ünlü golfçunun katıldığı 2008 Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası bitti. Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezindeki National Golf Club'ta başlayan turnuvaya, Avustralyalı Anna Rawson ve Nikki Garret, Fransız Gwladys Nocera, İtalyan Verenica Zorzi, İngiliz Lisa Hallve ve Melissa Reid gibi ünlü oyuncular da katıldı. Bu yıl 30'uncusu düzenlenen etkinliği İsveçli Lotta Wahlin kazandı. Wahlin, 250 bin Euro'luk para ödülünün sahibi oldu. Wahlin'in ardından İsveçli Johanna Westerberg, Güney Afrikalı Stacy Lee Bregman ve İspanyol Paula Marti, aynı puanla ikinci sırayı paylaştılar.

CANLI YAYINLANDI
Turnuvada Türkiye'yi temsil eden Necla Gerçek, Elçin Ulu ve Müzeyyen Şaşmaz ikinci tur sonunda elendi. 75'ten fazla ülke televizyonu turnuvadan yayın yaptı. Turnuva kapsamında ilk kez Türkiye'ye gelen golfçular, Belek'in dünyanın en iyi "golf destinasyonlarından biri" olduğunu söyledi. Garanti Bankası'nın sponsorluğunda gerçekleşen turnuvanın ilk gününde profesyonel kadın golfçular, Türk işadamlarıyla sahaya çıktı. Pro-Am adı verilen turnuva kapsamında üç amatör, bir profesyonelle eşleşti. Rahmi Koç, Mustafa Koç, Ahmet Ağaoğlu gibi isimlerin katıldığı Pro-Am'de Rahmi Koç'un takımı beşinci oldu. Birinciliği 87 puanla Avustralyalı golfçu Anna Rawson ile Alex Budak, Nejdet Sümer ve Sinan Erülgen'in bulunduğu takım kazandı.