kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Banu ve Hülya güzellik düellosuna tutuştu!

RAHŞAN GÜLŞAN
RAHŞAN GÜLŞAN
Banu Alkan ile Hülya Avşar, Avşar Kızı'nın Türkmax'te yayınlanan programında; 'kim daha güzel' tartışması yaptı..
Hülya Avşar'ın Türkmax'te yayınlanan ve ünlü sanatçı ile aynı adı taşıyan programının bu haftaki konuğu 'Afrodit' lakaplı Banu Alkan oldu. Programda ikili arasında kimin daha güzel olduğuna ilişkin ilginç diyaloglar yaşandı. Avşar Kızı'nın vücut ölçülerinin gerçekten 90-60-90 olup olmadığını sorduğu Alkan, şöyle konuştu: "Ben filmlerimdeki ölçülerimden bahsediyorum ama kimse bunu anlayamadı. Türkiye'ye Banu Alkan'ın vücudu gibi vücut gelmedi. Dünya standartlarında bile benim gibi vücut bulmak zor."

ÇENEN ETLE DOLMUŞ
Alkan'ın Avşar Kızı'na, "Bana kimin güzel olduğunu sorduklarında hep senin adını verirdim. Ama sen her yerde çocuk gibi, en güzel olduğunu söylüyorsun. Oysa sen Banu Alkan'dan sonra en güzelsin" demesi üzerine, ikili arasındaki söz düellosu iyice kızıştı. Hülya Avşar, her yerinin Afrodit'ten güzel olduğunu iddia etti ve Alkan'a, "Sizin nereniz benden güzel? Bana örnek verin. Mesela benim çenem sizinkinden daha güzel, sizinki etle dolmuş yemekten" deyince, Afrodit sinirlenerek şunları söyledi:

MARİLYN GİBİYİM!
"Senin de etle dolduğun zamanlar oldu. Bebek'te yürüyüş yaparken 110 kiloydun. Benim çene yapım güzeldir. Gülerken dişlerim Marilyn Monroe gibidir. Burnum da seninkinden güzel; senin burun kemiğin yok. Gözlerin güzel ama arada sırada biraz daha mavi görünsünler diye lens taktığını biliyorum. Boyum senden uzun. Belim, göğüslerim seninkilerden güzel. Bir tek kaşlarının gelişini beğeniyorum. Ortaya çıkıp da Sharon Stone'dan bile güzel olduğunu söylemeni anlayamıyorum ama Hülya Avşar'ın benden sonra en güzel olduğunu kabul ediyorum."

YÜZÜM AKADEMİKTİR!
Alkan'ın yorumlarını kabul etmeyen ve en güzelin kendisi olduğunu yineleyen Avşar Kızı, "Benim yüzüm altın oranlı seçildi" deyince Alkan, "Ne var, ben de 'Afrodit' seçildim. Üstelik yüz yapım akademik" dedi ve ekledi: "Gel bikinilerle, saçlarımızı salıp yürüyelim yarışmadaymışız gibi... Görelim; hangimiz güzeliz!"