kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
24 saatte 12 ameliyat geçirdiğini söyleyen Yenice, "Ben bir tıp mucizesi olarak aranızdayım" dedi.

'Tek hayalim işe dönmek'

Mustafa KAYA - İSTANBUL
Doktor Yenice'ye ölen hastasının kocası ateş etti. 4 ay yoğun bakımda kalan Yenice'yi, bir kez bile eve gitmeyen ve hastanede kalan eşi hayatta tuttu..
Ölen hastasının kocası tarafından hastane bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan Doç. Dr. Necati Yenice, yoğun bakım ünitesinde 4 aydır süren tedavisinin ardından dün taburcu oldu. Saldırının ardından Perihan Yenice, tedavi sürecinde kocasını bir an olsun yalnız bırakmadı ve 4 ay boyunca evine hiç gitmeyerek yaşamını hastanede kendilerine ayrılan odada sürdürdü.

'ARTIK BİRLİKTEYİZ'
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dahiliye Kliniği Şefi Doç. Dr. Yenice'nin silahlı saldırıdan 4 ay sonra ilk sözleri, "Uğradığım saldırıyla ilgili kimseye kızgın değilim" oldu. Yenice, "Tek hayalim en yakın zamanda tamamen iyileşip, işimin başına dönmek" dedi. Perihan Yenice,"Artık birlikteyiz. Onsuz eve dönemezdim. İyileşmesi bana en büyük anneler günü hediyesi oldu. Eşimin kısmi bir yüz felci var. Güçlükle konuşuyor. Sol ve sağ elini yeni hareket ettirmeye başladı. Günlük ihtiyaçlarını yerine getirebiliyor. İnşallah daha iyi olup, hastalarını tedavi etmeye başlayacak" dedi. Doç. Dr. Yenice başına gelenleri şöyle değerlendirdi: "Uğradığım saldırıyla ilgili kimseye kızgın değilim. Silahlı saldırıyı yapan kişinin ruh hali belli. Olaydan sonra intihar etti."
Haberin fotoğrafları