kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İmam nikâhlı eş Bilal Kurt tutuklandı.

Önce ağabeyi, sonra babası tecavüz etti

MERSİN / SABAH
Mersin'de 19 yaşındaki bir genç kızın polise şikâyetinin ardından sapık ilişkiler yumağı çıktı. A.Y.'nin aile içinde tecavüze uğradığı ve fuhuşa zorlandığı öğrenildi..
Mersin, geçtiğimiz günlerde Avusturya'da yaşanan sapık ilişkinin benzeri bir olayla çalkalanıyor. Önce ağabeyinin, sonra da öz babasının tecavüzüne uğradığını, evden kaçarak imam nikâhıyla birlikte olduğu kişinin kendisini fuhuşa zorladığını iddia eden genç kız, polise sığındı. Genç kızın babası ve imam nikâhıyla birlikte yaşadığı kişi tutuklanarak cezaevine kondu.

3 AYLIK BEBEĞİ VAR
İddialara göre, önceki gece, Soğuksu Karakolu'na gelen A.Y. (19), ifadesinde, yaklaşık bir yıl önce ağabeyi M.Y.'nin tecavüzüne uğradığını, bu olay üzerine ağabeyinin tutuklanıp cezaevine konulduğunu, bu tecavüz sonucu 3 ay önce dünyaya getirdiği bebeğinin Sosyal Hizmetler ve Çocuk Kurumu'na teslim edildiğini söyledi. Genç kızın ifadesinde evden kaçmadan önce öz babası M.Y. (56) tarafından tecavüze uğradığı, ardından tanıştığı Bilal Kurt (30) ile imam nikahlı olarak birlikte yaşadığını söylediği iddia edildi. A.Y., Bilal Kurt'un kendisini arkadaşı M.K. (35) aracılığıyla başka erkeklerle birlikte olmaya zorladığını öne sürdüğü öğrenildi. İddiaların ardından gözaltına alınan baba M.Y. ile Bilal Kurt çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fuhuş yaptırmak suçundan sabıkası olan M.K.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

EVLATLIK VERİLMİŞ
Gözaltındaki iki zanlı, "Zorla ırza geçmek, para karşılığı erkeklere pazarlamak, fuhuşa yer temin etmek" suçlamaları ile adli makamlara sevk edildi. Talihsiz genç kızın 6 yaşında iken ailesi tarafından para karşılığında başka bir aileye evlatlık olarak verildiği, ilkokulu bitirdikten sonra ise geri alındığı öğrenildi.