kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Türk kahvesini ve lokumu çok merak eden Natassia Scarlet Malthe, kulisine de Türk kahvesi ve lokum istedi.

Aradığı aşkı İstanbul'da bulmayı ümit ediyor!

Merakla beklenen 'Scarlet' adlı dizinin dünya prömiyeri 6 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak. Sevgilisi Robbie Williams'tan ayrılan dizinin seksi başrol oyuncusu Natassia Scarlet Malthe, şimdiden Türk erkeklerine göz kırptı..
Aksiyon ve gizem yüklü TV dizisinin seksi oyuncusu Natassia Scarlet Malthe, dizinin İstanbul'da yapılacak olan dünya prömiyeri için hazırlıklarını sürdürüyor. 150 kişilik ekibin çalışmasıyla ortaya çıkarılacak gece için Natassia Scarlet Malthe de özel dersler alıyor. Katılacak konuklara büyük sürprizlerin hazırlandığı gecede Malthe'nin de sürpriz bir gösteri yapacağı konuşuluyor.

İKİ HAFTADIR HAZIRLANIYOR
Malthe bu gece için Tom Ford, Naomi Campbell, Trudie Styler ve Sting'in özel antrenörü Joe Staples tarafından eğitim kampına alındı. Staples, "Natassia ile Scarlet dizisi için 3 ay boyunca haftanın 5 günü, günde 8 saat antrenman yaptık. Ancak İstanbul'da yapılacak gecenin önemi çok büyük, son iki haftadır sadece bu geceye hazırlanıyoruz Yediklerinden uyku saatine kadar tam bir asker disipliniyle çalışıyoruz. Çabalarımızın karşılığını İstanbul'da göstereceğiz" diyor.