kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Vadinin reytingini yükseltti

Yeni Aktüel'in haberine göre, 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni karakterlerinden Muro'nun ömrü en çok beş-altı bölüm olacaktı. Ama Mustafa Üstündağ'ın canlandırdığı karakter çok beğenilince Muro'nun ömrü uzatıldı..
Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde Mustafa Üstündağ'ın hakkını fazlasıyla vererek canlandırdığı 'Muro' karakteri izleyicide kısa sürede bağımlılık yarattı. İlk kez bir dizide canlandırılan karakter, kimse tarafından örnek alınmadan bu kadar çok seviliyor. Sokaklarda 'Burhan Altıntop', 'Kapıcı Gaffur' ya da 'Recep İvedik' gibi dolaşan veya konuşanlar görüyoruz ama 'Muro' bir tane! Muro jargonuyla cevap verenlere de rastlamıyoruz. Bunun belki de en önemli nedeni Mustafa Üstündağ'ın mükemmel oyunculuğuyla yakaladığı ince ayar. Beş-altı bölüm oynayıp sonra diziden çıkartılması planlanan Muro'nun fanatikleri onun rol gereği öldürülmesine izin vermedi. Karakterin bu kadar tutacağını tahmin etmeyen ve senaryo gereği öldürmeyi düşünen senaristler onu uzun yaşatmak için çare aradı ve buldu! Dizinin esas oğlan'ı Polat Alemdar'ın can düşmanı olsa da reyting için Muro yaşatılacak. Bulunan çareyse; Muro'yu sonunda bağlı bulunduğu örgütten koparmak!

TİYATRO BÖLÜMÜ MEZUNU
Muro'nun ömrüne ömür katan Mustafa Üstündağ 1977, Mersin doğumlu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunu olan Üstündağ'ın bugüne dek yer aldığı dizilerse şunlar: 'Yılan Hikayesi', 'Bizim Aile', 'Aşka Sürgün', 'Dikkat Bebek Var', 'Emret Komutanım', 'Zincirbozan', 'Hayalet' ve 'Hayat Bilgisi'... Üstündağ, 'Metropol Kabusu', 'Köçek', 'Yolculuk', 'Gülizar', Emret Komutanım' ve 'Neredesin Firuze' adlı sinema filmlerinde de rol aldı.
Haberin fotoğrafları