kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
"KATİLLER ARAMIZDA" DEMİŞTİ... Eşi ve oğlunun ölümünden tutuklanan Nihal Işık, cenazede, "Katiller aramızda" diye bağırmıştı.

Baba oğul için anne tutuklandı

Müslim SARIYAR Barış SÖZAL / SABAH
Çatalca'daki cinayette anne azmettirici olarak tutuklandı. Jandarma katilin kadının sevgilisi olduğunu belirledi..
Çatalca'da kaçırıldıktan sonra cesetleri bulunan Necmi Işık ile 12 yaşındaki oğlu Aygah Işık'ın ölümündeki sis perdesi aralandı. İşadamı Necmi Işık'ın eşi Nihal Işık "azmettirici" olduğu gerekçesiyle tutuklandı. Savcı tarafından tekrar sorgulanan Nihal Işık ile kardeşi Soner Balbaz, hayvan bakıcısı Türkmenistan uyruklu Murat Bek ve Necmi Işık'ın büyük oğlu Eşref Işık tutuklama istemiyle adliyeye sevk edildi. Mahkeme Işık'ı "cinayete azmettirmekten" tutuklarken, üç kişiyi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

ÇOCUK CİNAYETİ GÖRDÜ
Jandarma, Nihal Işık'ın sevgilisi olduğu belirtilen ve Işık'ın olay günü telefonla sık sık konuştuğunu belirlediği kişinin peşine düştü. Cinayette birden fazla kişi olma ihtimali de araştırılıyor. İddialara göre, çiftlikte çok sayıda köpek olması ve olay anında köpeklerin havlamaması, katil veya katillerin cinayeti işlediği sırada anne Işık'ın da yanlarında olduğu ihtimalini güçlendiriyor. Bu arada baba oğulun kaybolmasının ardından jandarmaya Nihal Işık'ın değil, eşinin yakınlarının kayıp başvurusunu yaptığı öğrenildi. 12 yaşındaki Aygah'ın katil ya da katilleri babasını öldürürken gördüğü için cinayete kurban gittiği iddia edildi.
Haberin fotoğrafları