kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ayşegül Karataş gözaltında.

'Gel barışalım' cinayeti

Murat KARAMAN ADANA - SABAH
Genç kadın, eski sevgilisinin ilişki teklifinden rahatsız oldu. "Gel barışalım" diye çağırdığı adamı 8 kişinin döverek öldürdüğü öne sürüldü..
Adana'nın Kozan ilçesinde, 28 yaşındaki Kenan Arslan'ın, eski sevgilisinin arkadaşları tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edildi. Adana'da otomobil galerisi bulunan Kenan Arslan (28), iddiaya göre, 3 yıl arkadaşlık yaptığı ve sonradan ayrıldığı, Kozan ilçesinde bir ilköğretim okulunda kadrosuz olarak görev yapan anasınıfı öğretmeni Ayşegül Karataş (23) ile tekrar bir araya gelmek istedi. Ancak teklifi kabul etmeyen genç kadın, tehdit edildiği iddiasıyla polise başvurdu. Bu arada durumu erkek arkadaşı Abdullah Öztürk'e de anlattı.

'GÖZDAĞI VERİN'
İddiaya göre genç kadın erkek arkadaşına, "Kenan beni rahatsız ediyor, gözdağı verin" dedi. Bunun üzerine Abdullah Öztürk, "Kenan'ı Kozan'a çağır" dedi. Ayşegül Karataş önceki akşam Kenan Arslan'ı "Gel barışalım" diyerek Kozan'a çağırdı. Kozan'a gelen Arslan, Aşağı Çarşı'da genç kadını beklerken, Abdullah Öztürk ile karşılaştı. Burada iki genç arasında tartışma çıktı. Daha sonra buradan ayrılan Kenan Arslan, Kozan-Kadirli karayolundaki Pekmezci köyü yakınlarında, 8 kişilik bir grup tarafından dövüldü. Köyün yakınlarından geçen bir kişi Kenan Arslan'ı yol kenarında bulup, Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak Arslan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, Ayşegül Karataş, erkek arkadaşı Abdullah Öztürk ve ağabeyi Barbaros Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 9 kişiyi gözaltına aldı. Abdullah ve Barbaros Öztürk'ün, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın koruma müdürlüğünü yapan, eski ANAP Adana milletvekili Musa Öztürk'ün yeğenleri olduğu öğrenildi. Evli ve iki çocuk babası olan Arslan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alınırken, eşi, "Düşmanlarımı sevindirmeyeceğim. Beni de yanına al" diyerek kefene sarıldı.
Haberin fotoğrafları