kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
DEVLET KORUMASINA ALINDI... Hastanede ilk tedavisi yapılan H.Ç.'yi makamında ağırlayan Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, onu çikolata ve oyuncaklarla karşıladı. Atçı, "Mahkeme Muğla Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası'nda gözetim altına alınmasına karar verdi. Çocuk, devletin şefkatini hissedecek" dedi.

Annesinin sevgilisi ona işkence yaptı

Mehmet AKDEMİR SABAH
Milas'ta 6 yaşındaki küçük kızın vücudunda morluklar ve sigara yanığı tespit edildi. Annenin birlikte yaşadığı A.G. ise tutuklandı..
Muğla'nın Milas ilçesinde 6 yaşındaki kız çocuğuna işkence yapıldığı ortaya çıktı. Bir ihbarı değerlendiren polis bir evde, vücudunda morluklar ve yaralar olan H.Ç. adlı küçük kızı buldu. Doktorlar küçük kızın darp edildiğini ve vücudunda sigara söndürüldüğünü tespit etti. Tedavi altına alınan küçük kıza psikolojik destek verileceği bildirildi. Görevliler, küçük kıza tost, meyve suyu, çikolata ikram edip, oyuncak verdi. Polis, çocuğun annesi Ü.Ç. (36) ile birlikte yaşadığı A.G.'yi (39) gözaltına aldı. Temizlik işleri yapan anne, kızını 3 aydır birlikte yaşadığı adamın bu hale getirdiğini iddia etti. Milas Orman İşletme Müdürlüğü'nde kadrolu işçi olan A.G. ise, 15 gündür kızın yanına uğramadığını ileri sürerek hakkındaki iddiaları reddetti. Anne tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, A.G. ise, "küçük yaşta çocuğa kötü muamelede bulunmak ve şiddet uygulamak" suçundan tutuklandı.

ÖZ BABAYA DA DAVA AÇILDI
Küçük kızın babası Kadir Ç. de ifade verdi. Ü.K.'den 17 gün önce resmi olarak boşandığını belirten Kadir Ç., kızın kendisinden olmadığını iddia etti. Ancak çiftin 3 çocuğu daha olduğu belirtildi. Kadir Ç.'ye velayeti kötüye kullanmaktan dava açıldı.
Haberin fotoğrafları