kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Neco, Dr. Aydın'la girdiği tartışmanın ardından sakinleşip konuşma yaptı. Ünlü sanatçı çıkışta ise, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

'Evlilik' sözü kızdırdı

İlker GEZİCİ / MAGAZİN
İstanbul Aydın Üniversitesi'nde zihinsel engelli çocuklara yardım projesinin tanıtımına katılan Neco "Evlilik telaşında bizi kırmadınız" diyen Dr. Mustafa Aydın'a sert çıktı: Evliliği ne karıştırıyorsunuz?..
İstanbul Aydın Üniversitesi'nin Uluslararası Lions, Milli Eğitim Bakanlığı ve Çırağan Palace Kempinski Otel desteğiyle zihinsel engelli çocuklara yardımı amaçlayan "Çölgülü" projesinin tanıtımı önceki gün yapıldı. Projeye destek verenler arasında ünlü şarkıcılar Neco ve Funda Arar da vardı. Çocukların yaptığı elişleri kartpostala dönüştürülerek satışından elde edilecek gelirin yine zihinsel engelli çocuklar yararına kullanılacağı projenin tanıtım toplantısına Neco damgasını vurdu. Neco, toplantıyı yürüten Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın'ın "Evlilik hazırlığında olmasına rağmen bizi kırmayıp gelen Neco'ya sözü bırakıyorum" demesi üzerine, "Kameralar önünde evliliği niye karıştırıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Aydın'ın "Evlilik heyecanına rağmen geldiğiniz için teşekkür etmek istedim" demesine karşılık olarak da Neco, "Tamam uzatmayın. Evliliğimi konuşmaya değil projeye destek vermeye geldim" dedi.