kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

En lüks, en klasik, en gözde

GUCCI
1920'lerde adını lüks deri aksesuar markası olarak duyurmaya başlayan Gucci'nin, bugün giyim ürünlerinin yanı sıra, 'GG' logolu çantalarına sahip olmak marka tutkunlarının en büyük arzusu.

CHANEL
Mini siyah elbisesi, ekose dikişli çantası ve tüvit takımlarıyla tanınan Chanel, 1983 yılında tasarımın başına geçen Karl Lagerfeld'le, markaya seksilik kattı. Markanın en çok satan ürünlerinin başında tüvit ceketleri ve ekose dikişli çantaları geliyor.

LOUIS VUITTON
Valiz üretimiyle işe başlayan marka, bugün Marc Jacobs'ın tasarımlarını yaptığı dünyanın en lüks aksesuar ve giyim firmalarından biri. Çanta, ayakkabı ve eşarpları lüks merakı olan herkesin gardırobunda.

CHRISTIAN DIOR
1945'te 'New Look' akımını başlatan Christian Dior, dar, vücuda oturan ceketi ve bol eteğiyle hafızalarda yer etti. Dior; çantaları ve saat, takı gibi aksesuaryarıyla da bugün kadınların gözdesi.

VERSACE
Markanın yaratıcı direktörlüğünü de yapan Donatella Versace; canlı renkleri ve seksi tasarımlarıyla özellikle Hollywood yıldızlarının vazgeçilmezi. Önemli davetlere giymek üzere bir Versace gece elbisesine sahip olmak da giyimine düşkün her kadının hedefi.

GIORGIO ARMANI
Markanın kurucusu ve aynı zamanda tasarımcısı olan Giorgio Armani, sadece kıyafet değil, kozmetikten mobilyaya birçok ürünüyle lüks çizgisini koruyor. Kıyafetlerini kadınlardan çok erkekler tercih ediyor.

PRADA
Marka 1978'de torun Miuccia'nın işin başına geçmesiyle giyim ürünleri de yapmaya başlamış. Çantaları, özellikle de naylon olanlar bu yıl 'en çok arananlar' listesinin başında.

YVES SAINT LAURENT
Markaya ismini veren Yves Saint Laurent, 1999 yılında Gucci'ye bağlandı. YSL, klasik çizgisinden ödün vermeyen 35 yaş ve üzeri tüm lüks tutkunu kadınların tercihi. Christian Dior