kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaşam kılavuzu

Alışveriş sitesine değerlendirme kurulu
Doğal sağlık ürünleri, doğal vitaminler, yardımcı sağlık ürünleri, kırışıklık önleyiciler, botoks kremleri, anti-aging ürünleri, antioksidanlar, makyaj ve kozmetik malzemeleri... Bütün bu saydığımız kategorilerde binlerce ürün arasından istediğinizi, internet üzerinden seçip evinize getirtebileceğinizi biliyor musunuz? www.saglikguzellik.com.tr adlı internet sitesinde 3 binden fazla ürün satışa sunuluyor. Yara bandından gebelik testine, koltuk değneğinden bebek termometresine, tansiyon aletinden saç kurutma makinesine, masaj koltuğundan ev tipi saunaya, parfümden diş macununa kadar yüzlerce ünlü markanın ürünleri...

Rahat giyim trendi yükseliyor
Günümüz şehir hayatının koşturmacası içinde rahat giyinme trendi arttıkça, spor giyim markaları da koleksiyonlarını geliştiriyor. M.P markası da bunlardan biri. Markanın 2008 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda agresif çizgiler göze çarpıyor. Koleksiyon dört farklı gruptan oluşuyor: Active Sprot, Casual, Canvas ve Comfort. Ve bu modeller, farklı zevklere hitap ediyor. Örneğin klasik modellerin yer aldığı koleksiyonda, dövme sanatının ince çizgilerine de yer verilmiş.

Avon'dan ünlü atağı
Avon kozmetik markası, 31 Mart 2008'de Kaliforniya'da düzenlenen Uluslararası Üst Yönetim Toplantısı'nda, ödüllü oyuncu Patrick Dempsey ile kendi imzasını taşıyacak erkek parfümü için işbirliğine girdiğini duyurdu. 2008'in sonundan itibaren ABD'de, 2009'dan itibaren de Avon'un diğer uluslararası pazarlarında satışa sunulacak. Bu işbirliğini güçlendiren başka bir nokta ise Patrick Dempsey'nin eşi, ünlü makyaj artisti Jillian Dempsey'nin de temmuz 2006'dan itibaren Avon'un Global Yaratıcı Renk Direktörlüğü görevini üstlenmiş olması.

Bebeğinizin uykusu nasıl?
Son yıllarda tüm dünyada hastalıkların sebeplerinden olan evlerdeki toz akarları ve ev mantarları, insan sağlığı için tehdit oluşturuyor. Yataş Hollofil Allerban yorgan ve yastıkları, bebekleri uyurken alerjiden korumak amacıyla tasarlanmış. Bu yastık ve yorganın özel elyafı, dolgu malzemesine yerleştirilen koruma maddeleri sayesinde, astım ve alerji hastalığına neden olan mantarın gelişimini durduruyor.

Bahara hafif bir başlangıç
Chakra markasının yeni koleksiyonunda yer alan bornozlar, yaz sezonuna özel olarak çok hafif tasarlanmış. Chakra'nın tüm havlu ve bornozları, bambu liflerinden yapılıyor. Bambu lifleri de çok sık yıkanan havlu, bornoz gibi malzemelerin yıkandıkça yumuşamalarını, uzun ömürlü olmalarını sağlıyor. Bu havlu ve bornozların beyaz, duman, mavi ve ekru renkleri de yaza uygun.
Haberin fotoğrafları