kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Serdar yeni albümünde Hadise'yle düet yapıyor

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Serdar Ortaç bugünlerde 30 Mayıs'ta çıkaracağı albümünün hazırlıklarıyla ilgileniyor. Yakışıklı şarkıcı sürprizlerle dolu yeni albümü için Hadise ve Sultana'yla birer düet yaptı..
Müzik piyasasına 1994'te çıkardığı 'Aşk İçin' adlı albümle giren Serdar Ortaç, 10. albümünün hazırlıklarını tamamlamak üzere. Bir senedir üzerinde çalıştığı albümünü 30 Mayıs'ta çıkaracağını müjdeleyen Ortaç, şöyle konuştu:

SULTANA'YLA R&B SÖYLÜYOR
"Bu albüm için 22 parça yaptım ama bu sayıyı 12'ye düşüreceğiz. Albümde birbirinden güzel sürprizler var. Hadise'yle yaptığımız düet, bunlardan biri. Sultana'yla birlikte de bir R&B parçası okuduk. Latin ezgilerini de çok yoğun kullandık. Ortaya gerçekten enfes bir iş çıktı." Hazırlıkların kendisini yorduğunu belirten Ortaç, "Albüm bitene kadar bitkisel hayattayım" dedi.

DEMOM BİLE BEĞENİLDİ!
Albümündeki şarkılardan birinin internete düşmesinden dert yanan ünlü şarkıcı ekledi: "Ham haliyle internete düşen şarkımın çok güzel olduğuna dair tebrik mesajları aldım. Demoyu bu kadar beğendilerse, şarkının son haline bayılacaklar demektir."
Haberin fotoğrafları