kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu markaları takibe alın!

GILES DEACON
İngiliz tasarımcı Giles Deacon, markası 'Giles' ile Hollywood yıldızlarının yeni gözdesi. 38 yaşındaki tasarımcı, Saint Martins'den mezun olduktan sonra Bottega Veneta ve Gucci'de çalışmış. En çok 1950'lerin Fransız couture'ü ve Vivienne Westwood'dan etkilendiğini söylüyor.

THAKOON
New York'lu tasarımcı Thakoon Panichgul, ilk olarak 2005'te ilkbaharyaz koleksiyonuyla moda dünyasına adım attı. Rahat ve aynı zamanda elegan olan tasarımlarıyla Thakoon, özellikle genç neslin spor couture'ü olacak.

CHRISTOPHER KANE
İskoç tasarımcı Kane'e göre moda sürprizlerle dolu olmalı. 2006 yılında Saint Martins'den mezun olan genç tasarımcı, özgür ve iddialı tasarımlarıyla kendinden çok söz ettirecek.

ALEXANDER WANG
Ünlü top modeller onun tasarımlarını giymek için sırada. Marc Jacobs'ın yanında yetişen Wang, kendi markasına ait dördüncü koleksiyonunu tamamladı. Etrafındaki kadınlardan ilham aldığını söyleyen tasarımcının kıyafetleri içinde siz de kendinizi bir model kadar 'cool' hissedebilirsiniz.

MARIOS SCHWAB
Alaia, Versace, Herve Leger'in '80'li yıllarda başlattıkları vücuda saran dar siluetli kıyafetlerini yeniden yorumlayan genç tasarımcı Schwab, 2006 yılında İngiltere'de "Gelecek Vaat Eden Tasarımcı' ödülüne layık görüldü.

3.1 PHILLIP LIM
Üç senedir Phillip Lim adını çok sık duymaya başladık. 34 yaşındaki tasarımcı, Development ve Katayone Adeli markalarıyla çalıştıktan sonra kendi markasını yaratmaya karar vermiş.