kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Bira kadında cinsel arzuyu artırıyor
HAMBURG
Üniversitesi'nin yaptığı araştırmanın sonucuna göre, bira kadınlarda cinsel arzuyu artırırken, erkeklerde ise düşürüyor. Araştırmada buna neden olarak biranın içinde bulunan phytoöstrojen maddesi gösterildi. 10 bin kişi üzerinde yapılan araştırmada uzmanlar katılımcılara düzenli olarak bira verdi. Birayı içen kadınlarda cinsel arzu artarken erkeklerde düştüğü tespit edildi.

Mutluluğun sırrı dominant kadın
ABD'Lİ
uzmanların yaptığı araştırmaya göre, kadın baskın olduğu takdirde ilişki daha uzun ömürlü oluyor. Uzmanlar, mutlu ve sağlıklı bir ilişkisi olan 72 çifti takip etti. Kavga esnasında dominant kadınların erkeği daha kolay ikna edebildiği tespit edildi. Uzmanlar, kadınların baskın olmasının ilişkinin ömrünü uzattığını ancak çok fazla baskının da sorun olabileceğini söyledi.

Diş eti problemlerine ve ağız kokusuna papatya
EBEGÜMECİ
papatyaya kadar 12 değişik bitki özü kullanılarak hazırlanan bitkisel macun diş eti problemlerinde etkili oluyor. Macun bütün ürünlerinde bitkisel özler kullanan İsviçre'nin ünlü Cake'i tarafından üretildi. İsviçreli uzmanlar pelit otu, mazı otu, papatya, ebegübeci gibi bitki özülerinden hazırlanan macunun ağız kokusunu giderici özelliğine de vurgu yapıyor.