kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Klaus Vaclav eşi Livia ile...

Kilisede günah çıkarıp sevgilisiyle buluştu

Karısını hostesle aldattığı ortaya çıkan Çek lideri, günah çıkarttıktan sonra soluğu yeniden sevgilisinin kollarında almış..
Ülke gündemine bomba gibi düşen evli Çek Cumhurbaşkanı Klaus Vaclav'ın eşini Petra Bednerova adlı hostesle aldatmasıyla ilgili yeni gelişmeler çıkıyor. Yerel basına göre, geceyi sevgilisiyle otelde geçiren Vaclav, sabah erken saatlerde ayrılarak evine gitti. Ardından da eşi Livia Klausova'yı alıp kiliseye gitti. Eşini kilise sonrası eve geri bırakan Cumhurbaşkanı soluğu tekrar sevgilisinin kollarında aldı. Çift, otele geçmeden önce de her zaman gittikleri belirtilen spor salonuna uğradı. Otele limuzinle gelen çift hemen odaya çıktı. Daha önce de çapkınlıklarıyla gündeme gelen Cumhurbaşkanı açıklama yapmaktan kaçındı.

ŞİMDİLİK BOŞANMA YOK
Otel yetkililerine göre Vaclav, Petra için için hiçbir masraftan kaçınmadı. Cumhurbaşkanı'nın sevgilisi için yaptığı harcamaların oldukça yüksek olduğu öne sürüldü. Öte yandan Vaclav'ın eşinin, Çek liderden ayrılıp ayrılmayacağına henüz karar vermediği belirtildi.
Haberin fotoğrafları