kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Tavuk kanadı dolması

Tavuk kanatlarını geniş ucundan keserek, kemiklerini çıkartın. Kanatları ateşte tütsüleyip, iyice yıkayın. Bir kaba tavuk kıymasını, dövdüğünüz sarmısağı, mercanköşkü, tuzu ve karabiberi koyup, yoğurun. Hazırladığınız harcı kanatlara doldurun, sıvıyağ ve salçayı tuzla çırparak, kanatların üzerine sürün. Fırında 25 dakika pişirip, haşlanmış sebze ve pilavla servis yapın.

Malzemeler 6 Kişilik
* 8 adet tavuk kanadı
* 250 gr. tavuk kıyması
* 3 diş sarmısak
* 1 tutam mercanköşk
* Tuz
* Karabiber
* Sıvıyağ
* Salça