kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yunanlı damat, konukların şaşkın bakışları altında parmağındaki yüzüğü ayaklarının altına alarak çiğnedi.

Yunan damat çıldırdı

Nilgün KAYA - AYVALIK / SABAH
Türk kızıyla evlenen Yunan damat nikâhta, "Babamı siz öldürdünüz" diyerek olay çıkardı. Doktor kontrolüne alınan gelin ise "Bir deliyle evlenmişim" dedi..
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde âşık olduğu Türk kızıyla nikâh masasına oturan Yunan subay olay çıkardı. Yunan damat, babasının Türkler tarafından öldürüldüğünü iddia edip, evlilik yüzüğünü atarak, ortalığı birbirine kattı. Yunan ordusunda subay olarak görev yapan Mihalis Kutsakiozis (38), 1.5 yıl önce gezi için geldiği Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Seval Kelebik (33) ile tanıştı. Birbirine âşık olan çift, geçen yıl nişanlandı. Genç çift kısa süre önce de evlilik kararı aldı.

YÜZÜĞÜNÜ ÇİĞNEDİ
Nikâh için genç kızın ve Midilli'den Yunan damadın ailesiyle yakınları bir araya geldi. Törende nikâh memurunun sorusuna düşünceli şekilde önce 'hayır' diyen Seval Kelebik, daha sonra 'evet' yanıtı verdi. Ardından damat Kutsakiozis 'evet' dedi. İmza sonrası geline bir sürpriz hazırladığını söyleyen damat, Atina'dan getirdiği ve savaş öncesi Türkler tarafından öldürüldüğünü iddia ettiği babasının fotoğrafını çıkardı. Davetliler şok olurken, gelin Seval Kelebik Kutsakiozis, nikâh salonunu göz yaşları içinde terk etti. Yunanlı damat konukların şaşkın bakışları altında parmağındaki nikâh yüzüğünü ayaklarının altına alarak çiğnedi. Nikâh şahitliği yapan ve 10 yıldır Ayvalık'ta yaşayan Efi Şeref isimli genç kadınla da tartışan Kutsakiozis, salondan çıkıp kendisini otel odasına kapattı. Doktor kontrolüne alınan Türk kızı yeni gelin ise, "Ben gerçek bir deliyle evlenmişim, hemen boşanma işlemlerini başlatıp, ayrılacağım" dedi.
Haberin fotoğrafları