kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Aysun Kayacı

'Şimdi ağzıma tüküreyim'

MAGAZİN SERVİSİ
Manken olduğu için eleştirildiğini söyleyen Kayacı, "Ülkemi sevdiğim için konuştum, ağzıma tüküreyim. Nerelerinden anlıyorlarsa oralarına konuşayım" dedi..
Manken Aysun Kayacı, "Vergi vermeyen dağdaki çobanın oyuyla benim oyum neden eşit?" sözlerini sarfetmesinin ardından gelen ağır eleştirilere dün yanıt verdi. Kayacı "Ben ülkemi sevdiğim için konuştum ya. Şimdi ağzıma tüküreyim, başka bir şey demiyorum" dedi. Aysun Kayacı dün akşam NTV'de yayınlanan "Haydi Gel Benimle Ol" adlı programda söylediklerinin 'herhalde manken olduğu' için fikri düzeyde tartışılmadığını savunarak şöyle konuştu: "Bu konu fikir düzeyinde konuşulabilecekken, asla bir konuşmaya ve tartışmaya yol açamamışım. Maalesef herhalde manken olduğum için. İnsanlar rencide olmuşlar, bir soru cümlesinden nasıl rencide olabilirler. Bir soru sordum. Cevabını da verdim. Bir soru cümlesinden bana hakaret etmek niye?" Sözlerinin yanlış anlaşıldığını da söyleyen Kayacı, "Benim üzüldüğüm nokta gençlerin bu ülkede fikirlerini söyleyemiyor olması. Yeni fikirlerin olmadığı, gençlerin konuşamadığı bir ülke hiçbir yere gitmez" dedi.

'KEŞKE İZLESELERDİ'
Kayacı daha sonra "Keşke izleseler. Geçen hafta 'Ben de oradan geldiğim için o yüzden en çok benim konuşmaya hakkım var' diye bir söylemde bulundum. Yani nerelerinden anlıyorlarsa oralarına konuşayım" deyince Müjde Ar 'bravo Aysun' diyerek destekledi. Adana'nın Kozan ilçesinde ise çoban Hasan Ali Bulduklar, Kayacı hakkında suç duyurusunda bulundu. Bulduklar, dilekçesinde Kayacı, "Anayasa'nın eşitlik ilkesine aykırı davranmakta, bizleri aşağılamakta ve hakaret etmektedir" dedi.