kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Başak Aydıntuğ, ruhsal bir rahatsızlık belirlenirse, bir yıl tedavi sonrası serbest kalabilir.

Pişmanlığını babasına haykırdı: Boğuluyorum

Enis YILDIRIM / ANKARA
Ankara'da profesör annesini öldüren Başak Aydıntuğ'un sinir krizleri geçirerek babasına "Çok pişmanım" dediği belirlendi..
Başkentte geçtğimiz hafta annesi Prof. Dr. Ayşe Olcay Tiryaki'yi boğazını keserek öldüren Başak Aydıntuğ'un tutuklu bulunduğu cezaevinde sinir krizleri geçirdiği belirtildi. Cezaevinde 7'nci gününü dolduran Başak Aydıntuğ'u ilk ziyaret eden babası Prof. Dr. Semih Aydıntuğ oldu. Bu görüşmede Başak'ın babasına, "Burada boğuluyorum. Bunu nasıl yaptım" diyerek gözyaşı döktüğü belirtildi.

MUAYENE TALEP EDECEK
Eski eşinden boşandıktan sonra evlendiği eşiyle birlikte cezaevine giden ve kızına giyecek götüren baba Semih Aydıntuğ'un, yakın çevresine kızının kendine bir kötülük yapmasından korktuğunu söyleyerek, "Yargılama başlasın, kızımın Adli Tıp Kurumu'nda kontrolden geçirilmesini isteyeceğim" dediği de öğrenildi. Baba Semih Aydıntuğ'un kızıyla ilgilendiği için muayenehanesine gidemediği ve cep telefonlarını kapadığı da belirtildi. 21 yaşındaki Başak Aydıntuğ, ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanacak.