kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
K. Kırbıyıklı

Amcasına karşılık sevdiği kızı öldürdü

İsmet ACAR BURSA
Kaçırdığı kızın ailesinin, amcasını öldürdüğü Ceyhun Özçimen, "Ölürse ölsün" diyen sevgilisini başından dört kurşunla öldürdü..
Bursa'da kız kaçırma olayı 3 gün arayla iki cinayete neden oldu. Dört gün önce Hacivat mahallesinde meydana gelen olayda, Duaçınarı mahallesinde oturan Kimya Kırbıyıklı (18), bir süredir arkadaş oldukları belirtilen 27 yaşındaki Ceyhun Özçimen'le kaçtı. Baba Yıldırım Kırbıyıklı ile akrabaları Doğan Göçük, Ahmet Göçük ve Demir Uzunyayla, evinden konuşmak için sokağa çağırdıkları Ceyhun Özçimen'in amcası Şaban Özçimen'le tartıştı. İddiaya göre yeğeninin yerini söylemek istemeyen Özçimen kaçmak isteyince, 4 kişi arkasından kurşun yağdırdı. Yaralanan Özçimen'in yanına gelen saldırganlar, kafasına son bir kurşun daha sıktı. Olay sonrası 4 saldırgan yakalandı ve Yıldırım Kırbıyıklı ile Doğan Göçük tutuklandı.

TESLİM OLDU
İmam nikâhı kıyarak Yalova'daki bir yakınlarının evinde saklanan çift, cinayet haberini önceki gün televizyondan öğrendi. Genç çift Bursa'ya döndü. Amcasının kendileri yüzünden öldüğünü söyleyen Özçimen, Kimya Kırbıyıklı'dan "Ölürse ölsün" cevabını alınca genç kadının başına dört el ateş etti. Genç kadın sokak ortasında can verdi, Ceyhun Özçimen karakola giderek teslim oldu. Ceyhun Özçimen'in hırsızlık ve Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefetten 6 suç kaydı olduğu bildirildi.
Haberin fotoğrafları