kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Philippe ile Roma'da evlenecek

İlk evliliğini 24 saatte bitirerek kırılması zor bir rekora imza atan Hande Ataizi, ikinci kez evleniyor. Ataizi, sevgilisi Philippe Amram ile 29 Mayıs'ta Roma Türk Büyükelçiliği'nde evlenip Musevi aileye gelin gidecek.
Fethi Pekin ile 24 saat evli kalarak, Coşkun Sapmaz'la nikah masasına oturup 6 gün sonra ayrılan Ajda Pekkan'ın rekorunu kıran Hande Ataizi; ikinci kez gelin olmaya hazırlanıyor. Ataizi ikinci evliliğini, geçen eylül ayından beri flört ettiği Philippe Amram ile yapacak. Lolita-Jack Amram çiftinin oğulları olan Philippe, önceleri bu ilişkisine karşı çıkan ailesini ikna etmeyi başarmış olmalı ki, Hande Ataizi ile evlenmeye karar vermiş. Anlayacağınız Hande, sahibi oldukları Falım ve First sakızlarını 450 milyon dolara İngilizler'e satan Amram Ailesi'ne gelin gidiyor!!! Ataizi, Amram Ailesi'nin Venezuellalı Clara Amram'dan sonra ikinci gelini olacak.

NİKAH ROMA'DA
42 yaşındaki Philippe Amram'ın, 2 yıllık nişanlısından ayrılıp Hande Ataizi ile geçen eylülde flört etmeye başlaması, Musevi cemaatini dumura uğratmıştı. Herkes, Philippe'nin ailesinin Hande'ye onay verip vermeyeceğini merak ediyordu. Başlarda anne Lolita Amram'ın bu ilişkiyi ciddiye almadığı konuşulmuş, ancak sonradan rüzgar tersine esmeye başlamıştı. Yelkenleri suya indiren Lolita Hanım, oğlunu şimdiye kadar hiç bu kadar mutlu görmediğini, ne karar verirse saygıyla karşılayacağını söylemeye başlamıştı. İşte sonuç; Hande ile Philippe, 29 Mayıs'ta Roma Türk Büyükelçiliği'nde nikah masasına oturacak. Böylece Hande, Musevi bir aileye gelin gidecek ender Müslümanlar'dan biri olmaya hazırlanıyor!!!

TEKLİF ZUMA'DA
Geçen ekim ayından bu yana sevgilisinin Rumeli Hisarı'ndaki evinde yaşayan Hande Ataizi, evlilik teklifini Zuma'da almış. Hatta işin garibi, Philippe Amram, Hande'ye ilk evlilik teklifini Zuma'nın açılış günü yapmış. Ancak her ikisi de epey bir alkollü oldukları için Hande, gelen bu ilk teklifi pek ciddiye almayıp, "Hı hı" deyip, geçiştirmiş; Philippe de üstelememiş! Philippe, ikinci teklifini iki hafta sonra yine Zuma'da yapmış. Hande bu kez havalara uçarak sevgilisinin teklifini kabul etmiş. 29 Mayıs'ta Roma'da evlenecek olan çift, yazın İstanbul'da büyük bir düğün daveti verecekmiş. Turnayı ikinci kez gözünden vuran Hande, umarım bu kez hayatının sonuna kadar mutlu olur...