kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
YENİ BİR HAYAT KURDULAR .... Başlarından geçen kötü günleri geride bırakan Beyhan-Cüneyt Dönmez çifti, Beyhan Dönmez'in kızı Pelin ve Cüneyt Dönmez'in eski eşinden çocuğu olmadığı için evlat edindiği oğlu Baran ile yeni bir hayat kurdu.

Mutluluğun fotoğrafı

Özsel TORTOP AKTÜEL
Birinin karısı, birinin kocası kaçtı, 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Kadın 'Sen de beni kaçır' dedi, onlar mutlu..
Yeni Aktüel, "Isparta'nın Teksas'ında bir mecburi berdel öyküsü"nü yazdı... Ispartalı gazetecilerin "Emin misiniz, oraya jandarma bile giremiyor" dediği, köy halkının ise "Teksas" olarak nitelediği; dışlanmış insanların, dışlanmış köyü Gölbaşı, Afyon Dinar'dan gelen esmer tenli vatandaşların yaşadığı yer. Aslında, yaşanan olay son derece karmaşık... Zira hem kahramanı çok hem de herkes akraba. Cüneyt Dönmez (28) ve Ertan Dönmez (27) teyze çocukları. Cüneyt, 5 kardeşin 2'ncisi, Ertan tek. Bu yüzden Cüneyt erken olgunlaşır. Kafasına estiğinde her istediğini yapan Ertan ise henüz 15'indeyken, 13'ündeki Beyhan ile evlenir. Cüneyt de 18'inde, 16'sındaki Almancı Gülcan'la birleştirir hayatını.

CÜNEYT'E HAYATININ TEKLİFİ...
9 ay önce Cüneyt Dönmez, kefil olduğu bir arkadaşının borcunu ödememesi üzerine cezaevine girer. Bu arada kuzen Ertan ilgilenir yenge Gülcan ile. Ne olduysa o günlerde olur, aralarında aşk başlar. Ertan, Gülcan'ı kaçırır. Bunu içine sindiremeyen Ertan'ın karısı Beyhan ise cezaevinden çıkan Cüneyt'e hayatının teklifini yapar: "Kocam senin eşini götürdü, sen de beni al." Cüneyt, teklifi kabul eder... Ertan, Cüneyt'e tehdit telefonları açar. Bir iş için en yakın Gümüşgün Köyü'ne giden Cüneyt'in önünü teyzesi Satı Dönmez ile eniştesi İzzet Dönmez keser. Kuzen Ertan da ateş açar. Cüneyt kendini eve zor atar. Tatsızlığa son vermek isteyen babası Rüştü Dönmez, vurularak hayatını kaybeder. Olayda 11 kişi de yaralanır. Ertan Dönmez ablası ve ablasının eşiyle birlikte cezaevine girer.
Haberin fotoğrafları