kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

İyi ki doğdun anne!

İşadamı Ergün Gürsoy'un eşi Ayşe Hanım yeni yaşına, oğulları Ali ve Ömer'in sürpriz doğum günü partisiyle girdi. Cahide'deki partiye, Gürsoy Ailesi'nin 100 seçkin dostu katıldı.
Tam kıpırdanma başladı derken İstanbul yine hayalet şehre döndü. Geçen hafta sosyete evden dışarı çıkmadı desem yeridir. Neyse ki, Ergün Gürsoy'un eşi Ayşe Hanım'ın doğum günü daveti oldu da, bu hafta da dükkanı kapatmaktan kurtuldum. Neyse, gelelim şimdi haftanın ender davetlerinden birine... Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Ergün Gürsoy'un oğulları Ali ve Ömer, anneleri Ayşe Gürsoy'a sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Cahide, bu özel davet için kapılarını açtı ve sosyetenin ünlü isimlerine bir kez daha ev sahipliği yaptı. Aile yemeğine gittiğini sanan Ayşe Hanım, mekandan içeri girdiğinde yaklaşık 100 kadar dostunu görünce mutluluktan havalara uçtu. Galatasaray Spor Kulübü'nün önde gelen simalarının yanı sıra iş dünyasının seçkin isimlerinin de katıldığı doğum günü partisinde Cenk Eren sahneye çıktı. Kutlama, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

MÜSTAKBEL GELİN DE DOĞUM GÜNÜNDEYDİ

Ayşe Hanım'ı bu mutlu gününde yalnız bırakmayanlar arasında gelin adayı Melis Çiftçi de vardı. Araya zaman zaman ayrılıklar girse de Ali Gürsoy ile yaklaşık iki yıldır flört eden Melis, müstakbel kayınvalidesinin doğum günü kutlamasına geldiğine göre artık iş gerçekten ciddiye binmiş gibi gözüküyor. Melis gecenin kusursuz geçmesi için en çok çaba gösterenlerden biriydi. Bu arada Ali ve Ömer'i, annelerini mutlu etmek için gösterdikleri çabadan ve hazırladıkları doğum günü partisinden dolayı kutluyorum. Böyle oğullar dostlar başına...