kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Başkan Yardımcısı Cheney gibi korunacak!

Skandallar kraliçesi Paris Hilton yarın yapılacak 'Miss Turkey' güzellik yarışmasında jüri üyeliği yapmak için bugün İstanbul'a geliyor. Saat 23.00'te İstanbul'a ayak basacak olan Hilton, önceki gün Türkiye'ye gelen ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney gibi korunacak!

İstediği otomobile binecek

Hilton, havalimanında kendisini iki adet siyah camlı ve siyah renkte Mercedes S ve bir adet de siyah Mercedes Vito'nun hazır beklemesini şart koşmuş. Hilton'un hangisine bineceğini ise kimse bilmiyor. Özel yakın korumasını da getiren Hilton, bununla yetinmeyip biri kadın, diğeri erkek 24 saat koruma talebinde bulunmuş. Kendisine 24 saat hizmet verecek şoförlerin İngilizce bilmesini şart koşmuş... Her isteği yerine getirilen Hilton'un sayfalarca uzayan istekleri arasında, sadece, özellikle olmasını istediği Fiji marka suyu tedarik edememişler. İnşallah bundan bir maraz çıkarmaz!!!

Çapkınlara müjde!

Hotel Les Ottomans'da kalacak olan Paris Hilton, yarın öğle saatlerinde 10 gazeteciyle 10'ar dakikalık mini röportajlar yapacak. Röportajlardan sonra odasında dinlenecek olan Hilton; ya saat 18.00'de organizasyonun gerçekleşeceği Maslak TİM'e gidip, saçını makyajını orada yaptıracak ya da odasında yaptırıp öyle gidecek. Buna da bu sabah gelen menajeri karar verecek. Bu arada makyöz ve kuaförünü getirmekten son anda vazgeçen Hilton, yarışmacı kızlar gibi kendisini Bahçecik Kuaför'e emanet edecekmiş. Türkiye Güzellik Kraliçesi'ne tacı bizzat takacak olan Paris Hilton, 29 Mart'ta öğleden sonra İstanbul'dan ayrılacak. Ancak güvenlik nedeniyle, Hilton'un 28 Mart'ı nasıl geçireceğini birkaç kişiden başka kimse bilmiyor! Bu arada Hotel Les Ottomans'da, Paris Hilton'a en yakın odayı tutabilmek için çabalayan çapkınlara bir müjdem var! Otelde boş oda yok ama Hilton, yeni sözlendiği Benji Madden'i İstanbul'a getirmiyormuş!!!

Fıjı water:
Bu su, güney yarımkürede volkanik bir ada olan Fiji'de çıkarılıyor. İçinde kemik, bağdokusu, kıkırdak ve eklemlerin etrafındaki zar için gerekli olan 'Silica' isimli mineralin oranı yüksek.