kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Gözyaşı dökersem benden kahpesi yok!

ÖZLEM AVCI
İbrahim Tatlıses, yeni albümü 'Neden'in şarkılarını tanıtmak için düzenlediği mangallı basın toplantısında eski sevgilisi Asena'ya adını hiç anmadan göndermede bulundu..
İbrahim Tatlıses, 'Neden' isimli yeni albümünü gazetecilere mangal partisiyle tanıttı. Tatlıses, son aylarda hakkında yapılan yorumlara suskun kalmasının sebebini şöyle açıkladı: "55 yaşındayım, bu saatten sonra kimse ile kavga edecek halim yok. Hesaba almadığım insanlarla konuşmam!" 30 yıldır sanat camiasının içinde olduğuna dikkat çeken Tatlıses sözlerine şöyle devam etti: "Sen kendine inanıyorsan yapılan hiçbir şeyin seni yıkması mümkün değil. Hata yapmam, özür de dilemem...'

İsmini ağzıma almam
'Tosuno' şarkısında 'Yandım üç avrat elinden' diyen Tatlıses, bu şarkıyı kimse için yazmadığını belirtti. Tatlıses, eski aşkı Asena'yı kastederek, "Beş senedir o şahsın ismini ağzıma almıyorum. Lütfen ismini benimkinin yanında kullanmayın, popolarını kaldırmayın. Ben ağlayınca 'O insan için mi?' diyorlar. Eğer onun için bir damla gözyaşı dökersem benden kahpesi yok. Atı alan Üsküdar'ı değil Gebze'yi geçti" dedi.
Haberin fotoğrafları