kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Shake it up şekerim

Çok şükür aldatan kadın durumuna da düştük! Hadi bir de buradan yakalım! Sen ne olursa olsun ayrılmanın dayanılmaz ağırlığını taşırken -ki taşımayan insan sevmiş midir acaba?- birbirinize karşı sevginizi saygınızı bozmadan bu işi götürmüşken, çok zeki bir magazin muhabiri çıkıp bombayı patlatıveriyor: "Ayşe, Yalın'la sahnede şarkı söylerken çekilen fotoğrafı yüzünden Okan'la ayrıldı..." Deme! Tabii bu keser mi? Kesmeeez, magazin basını affetmez! Saat başı olaya ilave geçiliyor.

BENİM HABERİM YOK!
Flaş! Flaş! Flaş! Ayşe hafta sonu nereye gidecek? Azzz sonra! Antalya'ya Yalın'ın doğum gününe gidecek. Şaka yapıyorsun! E benim niye haberim yok! Bilsem bavulumu yapmaya başlardım vallahi! Hava da güzel, olur mu dersin? Peki önümüzdeki hafta programım ne acaba? Tövbe tövbe!!! Sonunda ne oluyor? Sizin çok değer verdiğiniz sevgiliniz aldatılan adam, müziğini kişiliğini çok sevdiğiniz arkadaşınız araya giren adam ve ve ve kendiniz de aldatan kadın olup çıkıveriyorsunuz. Müjde! Neden? Sahnede çekilmiş bir kare fotoğraftan ve bir yazının başlığından dolayı. Çünkü kimse skandalsız ayrılamaz, hiçbir kadınla erkek gerçekten dost olamaz.

YOKSA KENAN MI?
Ayrıca yazdığım her yazıda 'Aman elalem ne der' diye kara kara düşüneceğimi sanıyorsanız da, çok yanılıyorsunuz. Ha bu arada yazının başlığı niçin 'Shake it up şekerim'? Bundan yaklaşık 2 ay önce Ozan Doğulu'nun düğününe gitmiştim. Kenan Doğulu sahneye çıkmıştı. Ben de şarkılarıyla mest olup zıp zıp zıplamıştım. (Skandal!) Kenan'la dans edip, yanak yanağa fotoğraf çektirdik. O fotoğrafı buzdolabımın üzerine yapıştırdım. Beş öğün burun buruna geliyorum. (Çaktırma!) Yoksa Okan'la ayrılma sebebimiz o fotoğraf mı?!!! Yani, yani, yani Kenan mı? Acaba hafta sonu Los Angeles'a mı gidiyorum? Buyursun bazıları teoriler üretedursun... Hadi shake it up şekerim!