kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tarkan zirvede patinaj yapıyor

BELGİN ÇOBAN
BELGİN ÇOBAN
Türk insanına başarılı olmayı anlatan Sekman, Tarkan'ın kariyerini değerlendirdi: Artık kariyeri sorgulanabilir hale geldi!..
SEZEN AKSU İÇİN AYRI BÖLÜM VAR
Kişisel gelişim uzmanı Mümin Sekman, yeni kitabı 'Limit Sizsiniz' ile yine rekora koşuyor. Geçen cuma çıkan ve 7 günde 70 bin satan yeni kitabında Türk insanına başarılı olmayı anlatan Sekman çok iddialı: "Türkiye'de caddede yürürken, karşınızdan gelen her yüz kişiden biri benim adamım!" Kitapta Sezen Aksu'yu örnek gösteren Sekman, ünlülerin kariyerlerini GÜNAYDIN için değerlendirdi:

OKAN'IN İÇ DÜNYASI KIRIK

TARKAN: Kitlesel elektriği en güçlü olan isimlerden biri. Ancak son iki yılda Tarkan'ın kariyeri sorgulanabilir hale geldi. Zirvede patinaj yapıyor!
ŞAHAN GÖKBAKAR: Başta saygınlığa oynadı ama başarısız oldu. O da 'böyle başa böyle tıraş' mantığıyla saygınlık yerine yaygınlığa yöneldi.
OKAN BAYÜLGEN: Onun en büyük dezavantajı; iç dünyası kırık! İç dünyası çok güçlü değil. Dış dünyada çok güçlü ama iç istikrarını sağlaması gerek!
HÜLYA AVŞAR: Üretmeden, çok konuşma gibi bir kestirme yol buldu. Amao da bunun 'neye' yetmediğini şimdi çok iyi gördü...
MAHSUN KIRMIZIGÜL: Magazin figürü olarak devam ederken egosunu sınırlandırdı. Kırmızıgül, bir hayal kurdu, planladı, gitti çalıştı ve bir iş çıkardı ortaya...