kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yusuf İslam, bundan böyle bestelerini yeni evinde yapacak.

İngiliz şarkıcı Yusuf İslam İstanbul'da 'Ev'lendi!

Başak ÇOKAN
Dünyaca ünlü şarkıcı Yusuf İslam, İstanbul'da bir ev satın aldı. Anadolu yakasında bulunan Amerikan tarzı son derece lüks villası, İslam'a 2009 yılının başında teslim edilecek..
Tüm dünyada Cat Stevens olarak tanınan ve 1977'de Müslüman olduktan sonra ismini değiştiren İngiliz şarkıcı Yusuf İslam, her fırsatta tarihi yapısına hayran olduğunu söylediği İstanbul'dan ev satın aldı. Tatil amacıyla sık sık İstanbul'a gelen ve zamanının çoğunu doğa ile iç içe bir ev aramakla geçiren şarkıcı, Ağaoğlu'nun My Country projesi kapsamında satışa sunduğu Amerikan tarzı bir villa almaya karar verdi.

ÜNLÜLERİN SİTESİ
Ormanlık bir alanda kurulan My Country villalarının fiyatları 1 ila 5 milyon dolar arasında değişiyor. İslam'ın villasının önünde kişiye özel bir havuz ve tenis kortu bulunuyor. Bünyesinde alışveriş merkezleri, spor ve sinema salonları ve hayvanat bahçesi de bulunan siteden ev alan ünlüler arasında; Zeynep Özal, Semiramis Pekkan, Levent Penso, Selma Türkeş, Çağla Şikel, Mehmet Ali Yılmaz ve Mehmet Taviloğlu da bulunuyor.