kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Okan Bayülgen

Ünlülerin başarı analizi

BELGİN ÇOBAN
BELGİN ÇOBAN
Tarkan: Kitlesiyle elektriği güçlü olan isimlerden biri. Ama son iki yılda kariyeri sorgulanabilir hale geldi. Zirvede patinaj yapıyor! Çünkü belli bir yerde insanlarda tutku azalabilir, orada rölantiye alabilirler kariyerlerini. Tarkan'ın hırsında ya da tutkusunda da bir azalma olabilir...

Şahan Gökbakar: İlk başta saygınlığı oynadı ama başarısız oldu. Onun üzerine 'böyle başa böyle tıraş' mantığı içinde saygınlık yerine yaygınlığa yönelen bir iş çıkardı. Kitlelerin beklenti yapısına uygun bir yaygınlığı getirince de saygın kanaldan eleştirildi... Bir tanıma göre kalite, o konudaki en uzman kişilerin beğendiği işi yapmaktır. Diğer ve asıl tanıma göre kalite; ürünün ihtiyacı giderme derecesidir. Bir ürünün kaliteliliği o ürünü alacak insanların beklentilerini karşılıyorsa o ürün kalitelidir...

Seda Sayan: Çok başarılı olduğunu düşünüyorum. İnanılmaz derecede çalışkan. En büyük gücü ise samimiyeti! Kitlesiyle güçlü bir bağı var.

Mahsun Kırmızıgül: Çok takdir ettiğim bir yönü var; magazin figürü olarak devam ederken egosunu sınırlandırdı. Kenara çekildi, bir hayal kurdu, planladı, gitti çalıştı ve bir iş çıkardı ortaya. Ve onun da samimiyeti var.

Okan Bayülgen: Onun en büyük dezavantajı; iç dünyası çok güçlü değil, kırık! Dış dünyada güçlü ama iç istikrarını sağlamalı.

Hülya Avşar: Üretmeden, çok konuşma gibi bir kestirme yol buldu. Ama o da bunun 'neye' yetmediğini şimdi gördü... Şirket kurup kendi filmlerini çekeceğini söylüyor.

Candan Erçetin: Başarısıyla dikkat çekmeye başladı; Sezen Aksu kulvarına doğru yerleşmeye başladı. Kitlesiyle çok sıkı ve güçlü bir bağ kurdu.
Haberin fotoğrafları