kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Deniz Seki

Deniz Seki içindekileri Kutluğ Ataman'a döktü!

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
Yeni albümü 'Sahici'nin hazırlıklarına devam eden Deniz Seki, 'İki Genç Kız' filminin dünyaca ünlü yönetmeni Kutluğ Ataman'ın, 'Sen Zaten Kendini Anlat' adlı kitabında kendisi hakkındaki bilinmeyenleri anlattı..
Bir süredir ortalıkta görünmeyen Deniz Seki, bir yandan yakında çıkacak olan 'Sahici' adlı albümünün hazırlıklarına devam ederken, bir yandan da değişik projelerde sevenlerinin karşısına çıkıyor. Ünlü sanatçı Kutluğ Ataman'ın önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak 'Sen Zaten Kendini Anlat' adlı kitabına verdiği röportaj da, Seki'nin hayranlarıyla buluşmasını sağlayacak.

AŞKLARI DA VAR
2003 yılında İngiliz The Observer gazetesi tarafından dünya çapında 'Yılın en iyi ve en parlak görsel sanatçısı' seçilen ve 2007 yılında Forbes dergisi tarafından 'Güncel sanatın 5. en güçlü kişisi' olarak nitelendirilen Kutluğ Ataman, kendi sanat hayatı ve eserleri üzerine yazdığı 'Sen Zaten Kendini Anlat' adlı kitabında Deniz Seki'ye de yer verdi. Seki kitapta; hayata bakış açısı, aşkları ve pişmanlıkları gibi kendine dair pek çok gerçeği anlattı.

YURTDIŞINDA SATILACAK
İngilizce ve Türkçe hazırlanan ve önümüzdeki günlerde Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkacak olan kitap, Berlin'deki galeri ve müzeler de dahil olmak üzere yurtdışında pek çok yerde satılacak. Ataman ve Seki, kitapla ilgili ayrıntıları ve çalışmalarını, salı günü düzenleyecekleri basın toplantısında anlatacaklar.
Haberin fotoğrafları