kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aşkımızın 19 yıl sürmesi bizim kaçıklığımızla alakalı

İLİŞKİLİ HABERLER
Aşkımızın 19 yıl sürmesi bizim kaçıklığımızla alakalı
* Bu albümde sizi en iyi anlattığını düşündüğünüz şarkı hangisi?
'Zerre'. Yonca Kocadağ benim için yazdı zaten. 'Devlerin Aşkı'ndan beri ilk kez böyle bir şarkı var. Bugüne kadar her albümümde en az iki-üç şarkı yerini buldu. Ben kendi yaşadıklarımla doğru orantılı şarkıları albümüme alıyorum. Bu bazen dinleyici ile örtüşüyor bazen örtüşmüyor. Bu kez biraz eğlenmesi gerektiğini düşünüyorum insanların. Onun için ilk kez bu kadar eğlenceli bir albüm yaptım. Bunun yanında duygusal şarkılarla vermek istediğim sözleri vermeye çalıştım. Albümde yaşamışlığın getirdiği, aşkın gidebileceği yerleri anlatan şarkılar da var.

* Nereye gider aşk?
Hiçbir yere gitmeyebilir.

* Eşiniz Aykut Gürel'le birbirinize aşık mısınız hâlâ?
Aykut'u bilemem. Ona sormak lazım. Evleneli 19 yıl oldu ama ben hâlâ aşığım ve çok seviyorum. O biraz bizim kaçıklığımızla alakalı. Gün geliyor 'senden nefret ediyorum' diye de bağırıyorsun. Bazen boğmak da istiyorsun ama aşk öyle bir şey işte. İnişli çıkışlı, o adamdan vazgeçemiyorsun. Alışkanlık anlamında değil bu çünkü ben hâlâ onun pek çok huyuna alışamadım. Ama yine de Aykut hayatımın sonuna kadar sıkılmayacağım, beni üzmesine izin vereceğim tek adam. Bizim evliliğimizi bu saatten sonra başka biri bitiremez. Ancak birimizin "Ben artık seni istemiyorum" demesi bitirir.

* Eşiniz sizin hangi huyunuza alışamamış olabilir?
Çok gülmeme. Ama ne yapayım, 19 yıl evlilik, öncesinde de beş senelik tanışıklığımız var. Evet, gülüyorum ve gülmekten vazgeçmiyorum. Ne yapayım böyleyim ben. Ben de ona "Çok somurtuyorsun" diyorum.

* Uzun süreli evliliğin sırrı ne?
Bilsem...