kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tepeden tırnağa mis gibi bakım

Eylem BİLGİÇ
Doğal kozmetik markası Pagi'de incir, papatya gibi sekiz ana kokunun, parfümden ayak kremine onlarca ürünü bulunuyor. Bir Türk markası olan Pagi, Türkiye dışında İsrail ve Dubai gibi ülkelerde satılıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Tepeden tırnağa mis gibi bakım
İstanbul'un en yeni alışveriş merkezlerinden Astoria'nın girişinden alt kata indiğinizde, bir mağaza, kokusuyla sizi kendisine çekiyor. Pagi adlı bu mağazanın daha kokusuyla insanı cezbetmesinin nedeni ise içeride satılan ürünler. Doğal kozmetik markası Pagi'nin mağazasında tam sekiz farklı kokunun onlarca çeşit ürünü satılıyor. Bu sekiz koku ise kahve, papatya, mango, yosun, incir, okyanus, greyfurt ve markayla aynı adı taşıyan pagi...

Her türlü ürün var

Ürünlere gelince... Bir insanın ihtiyaç duyabileceği her türlü kozmetik bakım ürünü düşünülmüş. Aralarında neredeyse yok yok. Her kokudan şampuan, vücut kremi, vücut yağı, vücut spreyi, vücut losyonu, kolonya, parfüm, sıvı sabun, duş jeli, peeling, el-ayak kremi, masaj yağı ve banyo tozu olmak üzere onlarca çeşit ürün var.

Her kokuya bir renk
Bunlara ek olarak, yine her kokudan tam beş boy zeytinyağlı sabun bulunuyor. Tabii mumları da unutmamak gerek. Banyodaki kokuyu tamamlamak için, yine her kokunun çeşitli boylarda mumları da yapılmış. Her bir kokunun kendine ait bir rengi var. Örneğin incir kokulu ürünler mor rengin hakim olduğu şişelerde, okyanus mavi, yosun ise yeşilli şişelerde satılıyor. Pagi mağazalarını şimdilik sadece Astoria ve İstinye Park alışveriş merkezlerinde bulabilirsiniz. Ama yakında 3. Cadde, Cevahir ve Ankara'daki 365'te de kapılarını açacak. Yüzde 100 Türk üretimi ve markası olan Pagi ürünlerini, Kazakistan, Azerbaycan, Dubai, İsrail ve Kıbrıs'taki çeşitli kozmetik mağazalarında bulmak da mümkün.
Haberin fotoğrafları