kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Umurumda değil' dedi, müebbet yedi

Sırrıberk ARSLAN
Polis memuru eşini sevgilisine öldürten, daha sonra sevgilisi intihar eden Canan Sezer son duruşmada "Vereceğiniz ceza umurumda değil" dedi..
Kahramanmaraş'ta, kendi tabancasıyla öldürülen polis memurunun eşi Canan Sezer, olaydan sonra intihar eden katil zanlısı sevgilisini azmettirdiği gerekçesiyle müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Manisa'da, Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 16 yıllık polis memuru Levent Sezer (37), 24 Aralık'ta Kurban Bayramı tatilini geçirmek için gittiği Kahramanmaraş'ta, kayınpederinin evinde ensesinden vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Polis memurunu, olaydan 2 gün sonra intihar eden ve aynı mahallede market işleten Medeni Akdeniz'in (19) öldürdüğü ortaya çıktı. Akdeniz ile yasak aşk yaşadığı belirlenen polis memurunun eşi Canan Sezer (27) tutuklandı. "Yasak aşk yaşadığını" anlatan ve sevgilisinin, kendisinin yardımıyla kocasını öldürdüğünü itiraf eden Sezer hakkında dava açıldı.

'O, ÖLÜMÜ HAK EDİYORDU'
Dünkü karar duruşmasına katılan tutuklu sanık Canan Sezer, "Levent ölümü hak ediyordu. Ben Levent'i öldürmek isteseydim çok kez bunu yapabilirdim. Onu sevseydim, bana yaptıklarından dolayı onu kendi ellerimle öldürürdüm" diye konuştu. Mahkeme heyeti kararın verileceğini söyleyince de, "Vereceğiniz hiçbir ceza umurumda değil. Ne ceza verirseniz verin, bilmek bile istemiyorum" dedi. Mahkeme Canan Sezer'i müebbet hapis cezasına çarptırdı.
Haberin fotoğrafları