kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dualar kabul oldu Arzu'dan ilk öpücük

Recep AKTEPE SABAH
Attan düşerek beyin travması geçiren 8 yaşındaki Arzu hızla iyileşiyor. Babası, "Sabah sayesinde Türkiye ona dua etti" dedi..
Antalya'da attan düşerek girdiği yoğun bakımdan yaşam savaşını kazanarak çıkan 8 yaşındaki Arzu Özpolat, artık oturabiliyor, normal gıdalarla beslenebiliyor. Kızının hayata tutunmasının mutluluğunu yaşadığını söyleyen turizmci baba Fatih Özpolat, "Kızım artık beni tanıyabiliyor. Yanağıma kondurduğu öpücükle sanki yeniden doğdum" dedi. Özpolat, kızının iyileşmesi için Türkiye'nin dört bir yanından telefon ve mektup aldıklarını belirterek, "Türkiye'de herkes SABAH sayesinde kızım için dua etti. Bu dualar kızımın iyileşmesi için umut ışığı oldu bize. İlk günden beri yanımızda olan SABAH'a teşekkür ediyoruz" dedi. Arzu'nun hayati tehlikeyi atlattığını söyleyen doktorları ise çalışmayan bazı fonksiyonları düzeltmek için tedavinin sürdüğünü söylediler.

AĞLAMASI BİLE GÜZEL
Hastane Başhekimi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Hakan Özsüer, Arzu'nun hayati tehlikeyi büyük oranda atlattığını belirtti. Kızının her geçen gün daha da iyiye gittiğini söyleyen babası "Ağlaması, yemek yemesi, tuvalet ihtiyacını gidermesi bizi çok sevindiriyor. Kızımın İskender kebap yemesine hayatımda ilk kez bu kadar çok sevindim'' dedi.