kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Güncel Haberler
Geriİleri
Tabancayla vurulan 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
01:33
Burdur'da, akşam saatlerinde tabancayla vurulan 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Burdur-Antalya karayolundaki İnsuyu Mağarası yakınlarında kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından bir otomobile açılan ateş sonucu, Hüseyin Ural (30) olay yerinde ölürken, aracı kullanan Ahmet Yurter (33) ise yaralandı.

Hastanede tedavi altına alınan Yurter'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yurter, güvenlik güçlerine,Hüseyin Ural'dan bir taksi almak istediğini, pazarlık için gittikleri Isparta'dan dönüşlerinde M.Ş., B.K. ve M.Y. adlı kişilerin araçlarına bindiğini söyledi.

Yurter, Burdur'a dönerken Mehmet T. adlı kişinin İnsuyu mevkiindeki evine geldiklerini, burada kavga seslerini duyduklarında olay yerinden kaçmak istediklerini, araçla kaçarken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ateş açıldığını ve açılan ateş sonucu Hüseyin Ural'ın başından, kendisinin ise kolundan ve ayağından yaralandığını, Hüseyin Ural'ın silahlı saldırı sonucu araç içinde yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Jandarma, daha sonra çevrede yaptığı araştırmada araçta oldukları belirtilen M.Ş., B.K. ve M.Y.'yi yakaladı. Ölen Hüseyin Ural'ın ise üzerinde çok sayıda çek, senet ve evrak bulundu.

Jandarma yetkilileri, olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydettiler.