kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Kutsal ittifak!..

BU MUDUR?.. Tarafsız spor medyası bu mudur?. Onlara "Kutsal ittifak medyası" dediğimde kızıyorlar, hakları var mı?.
Yahu bu ülkede hakemlik kurumunun gelişmesinde en çok rolü olan, gelmiş geçmiş en iyi, en başarılı Merkez Hakem Komitesi Başkanlarından Ahmet Güvener'i, bir ısrarlı soru üzerine "Çocukken Galatasaray'ı tutardım" dedi diye aforoz eden, yerin dibine sokan, insan içine çıkamaz hale getiren "Tarafsız(!)" medya siz değil misiniz?.
Peki Fener'in kayıtlı üyesi, paralı meneceri Kemal Dinçer'in bu hakemleri denetleyen, değerlendiren Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkanlığı'na getirilmesine niye "Gık" demediniz.. Pardon.. Di-ye-me-di-niz?.
6 Kasım 2002'de oynanan o tarihi maçta Fener'in attığı altı gol kadar önemli bir şey daha vardı. Seyircinin sahaya attığı yığınla şeyin arasındaki bıçak.. O bıçağı yerden gizlice alıp hakeme göstermeden yok ederken TV kameralarına yakalanan Fenerbahçe meneceri kimdi?.
O menecer şimdi, hakemin gözünden kaçan böylesi olayları yakalamakla görevli kurumun başına geçiyor.
Tam da kediye ciğer emanet etmek değilse nedir bu, söyler misiniz, benim çok, en, ennnn de ennnn tarafsız meslekdaşlarım..
Bir tekinizin aklına gelmedi mi, yahu?..
Mesela, meydanı boş bulunca mangalda kül bırakmaz, arkamızdan sallamaya bayılır Erman Hoca bu atamayı duyunca "Şansal Hocam, getir bakalım şu arşiv görüntülerini" dedi de, ben mi duymadım acaba?..
Hadi getirsenize.. NTV'nin canı cehenneme.. Siz Lig TV'de getirin, elinizde nasılsa görüntüler.. Hadi!.. Yüreğiniz yetmezse bana yollayın. Ben yayınlarım, size de teşekkür notu koyarak..