kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İLK FIRSATTA YIKACAK... Liverpool Üniversitesi Genetik Mühendisliği mezunu Tuğba Yumak tuanne Elmas Filvaleti yıkıp konut yaptıracak.

Türk işadamı kızına Liverpool'da tuvalet aldı

Perihan KORKMAZ / LONDRA
Türk işadamı İlhami Yumak, Liverpool'da belediyenin satışa çıkardığı tuvalete, kızı için 90 bin sterlin (220 bin YTL) ödedi..
İngiltere'de Liverpool Belediyesi'nin açık artırmaya çıkardığı umumi tuvaleti, İlhami Yumak adlı Türk işadamı aldı. 90 bin sterlin ödeyen Yumak, tuvaleti 26 yaşındaki kızı Tuğba'ya hediye olarak aldığını söyledi.

KİRAYA VERECEK
Babasının 90 bin sterlin verdiğini duyunca şoke olduğunu belirten Tuğba Yumak, "Babam Türkiye'deki tanıdıklarını arayarak oradaki evimiz ya da kendi arabasını satmayı bile düşündü. Babam benim geleceğim için bir yatırım yapmak istiyordu" dedi. Tuvaletin üzerinde bulunduğu arsa ile bitişiğindeki sahibi oldukları arsayı birleştirip 18 lüks apartman dairesi ve sekiz dükkânlı bir komplekse dönüştürmeyi planladığını söyleyen Tuğba Yumak, "Doktora yapmaya hazırlandığım için şu anda ekonomik olarak uzun zamanlı bir projeye başlayacak durumda değilim. Kısa vadede dükkâna dönüştürüp kiraya vermek istiyorum" dedi.
Haberin fotoğrafları