kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kızı Harlow'u doğurduktan iki hafta sonra bir akşam yemeği çıkışında görüntülenen Nicole Richie'nin bacak ve basen bölgesinin inceliği gözlerden kaçmadı.

Sanki hiç doğurmamış gibi!

Geçtiğimiz ay doğum yapan Nicole Richie'yi görenler gözlerine inanamıyor. Ünlü yıldız, doğumdan sadece iki hafta sonra eskisinden daha güzel bir vücutla basının karşısına çıkarak şaşkınlık yarattı..
Yıllarca zayıflığı nedeniyle tedavi gören ve sağlığına ancak hamile kaldığında kavuşabilen Nicole Richie, doğumdan iki hafta sonra muhteşem bir forma kavuştu! Richie, ergenlik yıllarında bir hayli kilo aldığı için sıkı bir diyete girmiş, ipin ucunu kaçırınca da anoreksiya hastası olmuştu. Ama geçtiğimiz yıl hamile kalınca anoreksiyadan kurtuldu. Hamileliği süresince hiçbir sağlık sorunu yaşamayan genç yıldız, bu süreçte yaklaşık 16 kilo aldı. 11 Ocak'ta kızı Harlow Winter Kate Madden'i dünyaya getiren Richie, doğumdan sadece iki hafta sonra ise 10 kilo vermeyi başardı.

İŞTAHINI FRENLEMEYİ TERCİH EDİYOR
25 Ocak'ta doğum sonrasında ilk kez basının karşısına çıkan ünlü yıldız, güzel vücuduyla beğeni topladı. Göğüslerinin eskiye oranla daha da büyüdüğünü belirten Richie, "Vücudumun şimdiki haline bayılıyorum. Nişanlım Joel Madden de beni çok seksi buluyor" diye konuştu. Bir beslenme uzmanı kontrolünde diyetini sürdüren Richie, iştahının kesilmediğini ancak kendisini frenlediğini söylüyor. Yürüyüşle kilo verdiğini söyleyen genç kadın, "Daha fazla kilo vermek istemiyorum. Kalan 6 kilomdan memnunum" dedi.
Haberin fotoğrafları