kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ali ve Aysun Kocatepe, şarkıyı çocuk korosuyla birlikte seslendirecek.

'Cerrahpaşa Aile Evi' için özel şarkı yaptılar

PERVİN METİN SABAH
Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nın başlattığı 'Aile Evi' kampanyasına ünlüler destek verdi. Ali-Aysun Kocatepe, 'Umudun Şarkısına Sen de Katıl' adlı beste yaptı. Klibini Ömer Faruk Sorak çekecek..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Cerrahpaşa Aile Evi' için özel şarkı yaptılar
Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) ile Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi doktorları; kalacak yeri olmayan kanserli çocuklar ve ailelerinin yararlanacağı bir ev için kolları sıvadı. Gerekli olan 1.2 milyon YTL'nin toplanması için kampanya başlatıldı.

KLİBİ DE ÇEKİLECEK
Fakültenin Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji ve Onkoloji Servisi doktorları ile 70 gönüllünün çalıştığı 'Aile Evi' kampanyasına, ünlü isimlerden de tam destek geldi. Televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak olan kampanya şarkısını Ali-Aysun Kocatepe çifti besteledi. Çift, 'Umudun Şarkısına Sen de Katıl' adlı parçayı çocuk korosuyla seslendirecek. Şarkının klibini ise yönetmen Ömer Faruk Sorak çekecek.

BÜTÇESİ 1.2 MİLYON YTL

Üniversite hastanesi yakınında bulunan toplam beş katlı bir binanın alınıp revize edilmesi planlanıyor. 1 milyon 200 bin YTL'nin toplanması için bir hafta önce başlatılan 'Aile Evi' kampanyası çerçevesinde, büyük alışveriş merkezlerine tanıtım standı kurulacak. Üzerinde çocukların yaptığı resimlerin bulunduğu tişörtler, kupalar bastırılıp satılacak. Yine çocukların yaptığı resimler ve profesyonel bir fotoğrafçının gözüyle çektiği fotoğraflar sergilenerek satışa sunulacak. Bunun dışında tanıtım broşürleri, billboard'lar kullanılarak, kampanya hakkında bilgi verilecek.

18 KİŞİ BİRLİKTE KALACAK
Alınması planlanan dört katlı binanın her katında üç oda bulundurulacak. 'Aile Evi'nin zemin katında ise yönetim ofisiyle, ortak kullanıma açık mutfak ve oturma odası olacak. Hastanede tedavisi süren dokuz hasta ve hasta yakını olmak üzere 18 kişi aynı anda bu evde kalabilecek. 'Aile Evi'nde konaklayan hastalar, rotasyona tabi tutulacak.