kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Konserde dinleyici konu başlığı verecek Akbar çalacak!

* Konserin ikinci yarısında doğaçlamalar mı yapacaksınız?
Kendime ait olan ve yine huzur veren bestelerimi çaldıktan sonra dört tane doğaçlama yapacağım. Özellikle hamilelerden bana konu başlıkları vermelerini isteyeceğim. O konu başlıklarından yola çıkarak, o anda içimden geldiği gibi doğaçlama müzik yapacağım. Ama bu tek başıma yapacağım bir şey olmayacak, çünkü müzik bir enerji, frekanstır. Salonda oturan insanlardan gelen duygu seliyle birlikte bir şey yaratabilirim ancak. Salondaki dinleyiciler ve karnımızdaki bebeklerimizle hep birlikte o güzel ve iyi enerjiyi yaratacağız diye tahmin ediyorum.

* Doğaçlama yaparken dinleyicilerden gelecek konu başlıkları konusunda bir tahmininiz var mı ya da ne tür konu başlıkları duysanız hoşunuza gider?
Açıkçası bir tahminim yok, bu konuda çok fazla düşünmedim ama sanırım o gün bir kısıtlama yapacağım ve sadece olumlu konu başlıkları vermelerini isteyeceğim. Yani doğum sancısı falan demesinler (gülüyor). Çünkü o sonuçta gergin ve stresli bir durum. Bense, huzurun hakim olacağını umduğum o anda öyle stresli, gergin bir müzik yaratmak istemiyorum. Dinleyicilerden ricam, pozitif ve iyi şeyler hissettirebilecek konu başlıkları versinler bana.