kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kliplerinde çok seksi biri oluyor .... Geçtiğimiz temmuz ayında çektiği klibi ‘Gimme More’u izleyenler, Britney Spears’ı tanımakta çok zorlandı. Spears’ın bu imajı çok farklıydı.

Böyle giderse çoğul kişilik bozukluğu yaşayacak!

Son aylarda sürekli farklı kişiliklerle objektiflere yansıyan Britney Spears için uzmanlar uyardı: Ruh hali böyle devam ederse Britney çoğul kişilik bozukluğu yaşayacak..
Bir gün kucağında oğullarıyla objektiflerin karşısına geçiyor. Bir başka gün de içine iç çamaşırı giymeden alışverişe çıkıyor. Bazen 'cici kız' gibi giyiniyor, bazen de kliplerinde vamp'lığın sınırlarını zorluyor. Amerikalı ünlü şarkıcı Britney Spears, son aylarda bambaşka ruh halleri ve görüntülerle karşımıza çıkıyor.

ERGENLİK DÖNEMİNİ ÖZLEDİ
Life&Style dergisinde çıkan habere göre; sürekli kişilik değiştiren Spears'ın bipolar bozukluk yaşadığı söyleniyor. Hollywood'un ünlü psikiyatrlarından Stacy Kaiser, genç kadının durumunu şu sözlerle özetliyor: "Britney ne şizofreni ne de tam olarak çoğul kişilik yaşıyor. Kendisinin sadece Britney Spears olduğunun farkında ancak ünlü yıldız, bipolar bozukluk yaşıyor. Üzüntü, keder veya sevinç durumlarının aşırı ve sürekli olması, onun aile, sosyal ve iş yaşantısını önemli ölçüde bozması bunu gösteriyor." Ünlü yıldızın kişiliğinin henüz oturmadığı belirten Kaiser, "Hareketlerine dikkat ederseniz, Britney'nin en mutlu olduğu yıllara ergenlik dönemine dönmeye çalıştığını görürsünüz" diye konuşuyor.