kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ceza

Agresiflik rap müzikte olur ben duygusalım

* Albümünüz ne zaman satışa çıkıyor?
Martın ikinci haftası. Albümde 13 parça var, iki tanesini Badem grubundan Mustafa Kemal Öztürk ve prodüktörüm Savaş Kılıç yazdı. Sözleri genelde ben yazıyorum. Ceza ile yaptığımız 'Müziğin Doa'sı isimli parçayla çıkacağım. Parçanın ismini de Ceza buldu. Onun dışında Badem grubundan Mustafa'yla, Kadıköy Acil'le ve Emre Baransel'le bir düetim var.

* Ceza ile tanışmanız nasıl oldu?
Prodüktörüm, Ceza'nın 'Dur Dedi General' isimli bir parçanın altyapısını yapmış. O zamandan tanışıyorlar. Bir gün Ceza albümüm yapılırken stüdyoya geliyor. Prodüktörüm Savaş da Ceza'ya parçayı dinletiyor. 'Bizle bir düet yapar mısın?' diyor ve Ceza da kabul ediyor. Aslında daha önceden bir tanışıklığımız yok. Sadece parçayı dinledi ve kabul etti.

* İlk albümde Ceza ile düet yapmak hayaliniz miydi?
Hayal demeyelim ama çok başarılı bir ismin olması beni çok mutlu etti. Ama albüm yaparken aklımda hiç Ceza yoktu. Hatta bu son çıkış parçasını son anda yaptık. Bu şarkı hareketli ama benim şarkılarımın sözleri çok duygusal. Agresiflik genelde rap müzikte olur. Burada nasıl arabesk insanları ağlatıyorsa, yurtdışında da R&B öyle. Normalde de çok duygusal bir insanım. Şarkılarımın sözleri genellikle insan ilişkileri üzerine...