kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Halk ne diyor?

Dünya nelerle uğraşıyor?

Türban düzenlemesi bugüne kadar AKP'ye destek veren liberal ve demokrat aydınlarda tereddüt yarattı. Yasağın kaldırılması için açılan imza kampanyasına birçok isim katılmadı. Ahmet İnsel, Cengiz Aktar ve Mehmet Altan imza atmadı

SEDAT POLAT: Bir insanın özgürlüğünü kısıtlamak kimsenin haddine düşmez. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz ve isteyen istediği gibi giyinir. Sayın Başbakanımızın arkasındayım ve sonuna kadar destekliyorum.

MUSTAFA ALTINTUĞ: Yazıktır günahtır! Dünya nelerle uğraşıyor biz neyle uğraşıyoruz? Dünya bir ekonomik krize giriyor. Türkiye'de asker PKK ile savaşıyor, işsizlik had safhada ilerliyor. İlimde gelişen hiçbir şey yok! Sadece türban meselesi var. Türban takıp takmama konusunu insanlara bırakın! Takan da bizden takmayan da... Ama güzel Türkiyem uyan, Türk halkı türban kılıfına aldanma!

KOCAELİ KARAMÜRSEL: İki dönem AKP'ye oy verdim. Bu partinin en hararetli savunucularından biriydim. Fakat türban ile almış oldukları son kararı tasvip etmiyorum. Bunlar da Erbakan Hoca'nın fikir savunucularından olduklarını bu tutumları ile belli ettiler. Bu partiye oy verdiğime ve etrafıma da verdirdiğime çok pişmanım.